Ideaal verblijf op Corfu

Wilt u een zeer fijne vakantie op een eiland van uw dromen? Dan zit u goed! Corfu is een eiland waar u al deze dingen kunt verwachten. Van heerlijke natuur om in te wandelen, tot prachtige stadjes om van te genieten. U kunt natuurlijk ook helemaal gaan om het aan het strand liggen, dan is Corfu natuurlijk ook een zeer geschikte vakantie bestemming.

Nu moet u kiezen hoe u wilt verblijven. Wilt u het comfort van een hotel, misschien zelfs een paar schaarse campings proberen, of uw eigen vakantie in de hand hebben door een prachtig appartement Corfu uit te kiezen.

Appartement Corfu heeft genoeg aanbod aan appartementen om u zo ontspannen mogelijk de vakantie in laat gaan. Waar u wel rekening mee moet houden is dat een appartement in een stad kan liggen. Het voordeel is dat appartementen u de eigenheid van de cultuur meegeeft. Appartement Corfu geeft u de mogelijkheid uit veel mooie appartementen die bij u past.

In het land

Als u een appartement verkiest zult u verbaasd staan hoe mooi die zijn. De bouwstijl in Corfu is natuurlijk vooral die van de Venetianen. Die hebben in de 17e eeuw mooie gebouwen neergezet op de eilanden en dat kunt u nog steeds ervaren door een appartement te huren in een van de steden. U kunt zelf kiezen wat u wilt. In de hoofdstad ligt natuurlijk voor de hand maar er is genoeg plek om het ook te doen. Vakantiegangers die al eerder zijn geweest zijn over het algemeen zeer tevreden over de gastvrijheid die de bevolking heeft. Het personeel wordt als zeer aardig ervaren, horen we vaak terug.

Natuurlijk kunt u appartement Corfu appartementen ook prima gebruiken om als uitvalsbasis naar het binnenland te gaan. Het land is zo mooi dat u daar zeer zeker van zult genieten. De natuur is robuust en de flora is iets waar u van zult blijven genieten. De kust is ook schitterend om te bewonderen, u zult nog nooit zo een blauwe zee hebben gezien. Wilt u rust en comfort in een zeer gastvrij land? Dan is een appartement Corfu helemaal iets voor u. We hopen dat u een hele fijne tijd zult hebben op het prachtige Griekse eiland.

Welkom op appartement Corfu, de site voor een vakantie op een uniek Grieks eiland in een heerlijk appartement. Dit eiland is uniek omdat het helemaal niet lijkt op andere Griekse eilanden. De bekende eilanden ten zuiden en ten oosten van het Griekse vaste land, zoals Kreta en Rhodos, zijn bekend om hun stranden, hun vele zon en de uitgaansgelegenheden. Dit heeft appartement Corfu ook allemaal, maar nog meer. Het heeft een eigen klimaat, een prachtige omgeving en een rijke cultuur, allemaal in een veel hogere mate. We zullen u hier wat informatie geven over het eiland zelf en de voordelen van een appartement tegenover een camping of een hotel. Indien u al een keuze hebt kunnen maken dat u naar appartement Corfu zult gaan dan wensen wij u een heel fijn verblijf toe. U kunt gemakkelijk navigeren over deze website en een keuze maken. Dat betekent dat u vlug en gemakkelijk kunt boeken en uit kunt kijken naar een heerlijke reis in een appartement Corfu.

Waarom een appartement?

Er zijn natuurlijk veel manieren om te verblijven op zo een heerlijk eiland. Een van de andere overwegingen is natuurlijk een hotel, maar wat is er nou een voordeel aan een appartement Corfu. De belangrijkste reden is natuurlijk dat u alle ruimte voor u zelf hebt. In een hotel stap je kamer uit en sta je op een gang met andere mensen. Een appartement heeft een veel natuurlijker sfeer. U stapt de deur uit en u bent gelijk in Griekenland. U kunt genieten van meer autonomie en daarom kunt u zich veel meer gooien in het echte vakantie gevoel. In sommige hotels is het zo dat ze des middags uw kamer in moeten, dan hebt u natuurlijk geen rust. In een appartement hebt u die vrijheid wel, en kunt u veel gemakkelijker uw tijd indelen. U bent sneller in het eiland leven en dan kunt u gelijk volop genieten van appartement Corfu. Maar wat voor eiland is het eigenlijk?

Corfu natuurlijk

De natuur en de omgeving van Corfu is fenomenaal mooi. Waar andere eiland rotsachtig en kaal zijn is Corfu een zeer groen eiland. Er valt in vergelijking met de andere eiland betrekkelijk veel neerslag, en daarom komt het dat het eiland zo prachtig groen is. U kunt dus genieten van een heerlijke omgeving. Er zijn ook voldoende fietsverhuurbedrijven die u een fiets kunnen verhuren zodat u heerlijk door de natuur kunt fietsen. De vele olijfgaarden zult u geen genoeg van krijgen. In het verleden kregen mensen geld voor het planten van olijfbomen en daarom zijn er ook in vergelijking met andere Griekse eilanden erg veel olijfbomen. Daardoor is ook olijfolie nog steeds een van de meest belangrijke export producten. Om het nog avontuurlijker te maken kunt u ook te paard gaan als dat uw voorkeur heeft. Wat is er nou mooier dan door dat prachtige landschap te rijden en helemaal de ongerepte lucht in te ademen?

Zoals vele eilanden in de middellandse zee is ook dit eiland appartement Corfu een onherbergzaam eiland. Veel zijn de kusten rotsachtig en een lust voor het oog. Door deze robuustheid is ook corfu een van de meest populaire vakantiebestemmingen. Je kan er bijvoorbeeld bijzonder goed snorkelen op uw vakantie en niet alleen genieten van boven, maar ook dus van onder de zee.

De cultuur

Natuurlijk is appartement Corfu ook gericht op de rijke cultuur van het eiland. Ook hier varieert het van andere eilanden in de middellandse zee. Er is namelijk op andere landen vele huizen te vinden die geschilderd zijn in het wit en blauw. Dit was een protest tegen de Turkse bezetter omdat ze de Griekse vlag niet mochten voeren. Daarom schilderden ze hun huizen maar in de kleuren van de Griekse vlag. Dit alles is er niet op appartement Corfu. Omdat dit eiland nooit bezet is geweest door de Turken is het ook nooit nodig geweest om die huizen te beschilderen. Dit geeft een heel originele indruk van het eiland, waar nog steeds veel architectuur te vinden is van verschillende andere overheersers zoals de Europeanen en de Venetiërs. Appartement Corfu geeft u dus ook de mogelijkheid te genieten van een rijke cultuur waar u niet genoeg van zult krijgen. De steden zijn mooi oud en u kunt daar heerlijk genieten van de Griekse keuken. Vanuit uw appartement Corfu zult u kunnen genieten van een heerlijke avond uit. Dat is namelijk wel hetzelfde als in heel Griekenland, de gastvrijheid en de heerlijke keuken!

Omdat het eiland niet ver van de kust af ligt kunt u ook het Griekse vaste land bezoeken. Dit is misschien de moeite waard als u een langer verblijf plant op appartement Corfu. Het ligt zo dicht bij de kust dat het maar 2 kilometer ver weg is. Ook kunt u gemakkelijk per bus zich door het eiland verplaatsen. Zo kunt u vele dingen bezichtigen. We wensen u een zeer fijne vakantie toe op appartement Corfu en u zult gegarandeerd een pracht tijd hebben.