Waterpret op het eiland

U hebt een prachtige vakantie voor de boeg maar een beetje pret mag ook niet mis staan. Natuurlijk kunt u zich goed vermaken op het Griekse eiland Corfu. U kunt watersport doen, heerlijk van de cultuur genieten, door de prachtige natuur reizen en zelfs snorkelen. Maar er is een mogelijkheid om helemaal los te gaan in het grootste water pretpark van Griekenland, namelijk Aqualand Corfu.

Aqualand Corfu is een enorm water pretpark waar u zich helemaal kunt vermaken. Het zeer geschikt voor kinderen. Kinderen willen maar al te graag gekke dingen doen. Cultuur en natuur zijn natuurlijk prachtige dingen om kinderen te leren, maar u wilt ze Aqualand Corfu echt niet onthouden.

Over Aqualand corfu

Aqualand is een organisatie die voor in zuid Europa veel pretparken heeft om te warmte te drukken, en juist pret te gaan maken. Er zijn er heel wat in Frankrijk, Spanje, Portugal en dus ook eentje in Griekenland. En dat is Aqualand Corfu, dus het kan perfect in uw vakantie gestopt worden. U kunt een heerlijk dagje er langs gaan, maar er zijn zelfs mogelijkheden om een heel resort erbij te reserveren, om zo dit het centrale punt van uw vakantie te maken. Aqualand Corfu heeft een hele eigen Aqua Land Village, dat een all inclusive hotel is waar u gratis toegang tot Aqualand Corfu heeft.

Wat kunt u allemaal doen?

Het is niet zomaar een plekje, maar Aqualand Corfu biedt u honderd duizend vierkante meter water speel plezier. U kunt het zo gek niet bedenken of het is er. Een open lucht golfslagbad, een piratenschip, vele zwembaden, supervette glijbanen en ook kinderbaden. Wat u voor reden ook heeft, het past allemaal in dit geweldige pretpark. De prijzen zijn zeer te betalen en kinderen tot een bepaalde leeftijd mogen zelfs gratis! Het heeft ook een geweldige ligging.

Het ligt bij een plaatsje waar het massa toerisme nog niet is gevestigd, dus kunt u genieten van een stukje authentieke cultuur. U kunt als u besluit Aqualand Corfu als uw centrale vakantie punt te maken, toch nog genieten van de cultuur, en fijn dagjes uit maken naar het eiland. Deze mogelijkheid is een zeer fijne verfrissing op een eiland waar het doorgaans goed warm is, lekker af te koelen!