Als je op vakantie wilt naar Gouvia dan is het fijn om hier eerst wat meer over te weten. Het is namelijk een erg drukke badplaats en daar gaan jaarlijks erg veel gezinnen naar toe. De ouders kunnen lekker ontspannen en ook met de kinderen zwemmen natuurlijk, de kinderen maken nieuwe vriendjes en ze vermaken zich de hele vakantie op het strand. Het is dan wel belangrijk dat je de kinderen op tijd in gaat smeren zodat ze niet gaan verbranden dan is de vakantie namelijk een stuk minder prettig! Zorg er daarom voor dat je voldoende spullen meeneemt zodat je de kinderen en jezelf dagelijks een aantal keer in kunt smeren. Gouvia is een mooie baai waaraan het plaatsje aan de haven ligt. Het strand is erg leuk voor de kinderen en er zijn ook ligbedden die je kunt huren. Ook kun je hier gaan watersporten. Als je naar het zuiden van Gouvia gaat dan zie je hier een nieuwe jachthaven.

Zwemmen en uitrusten!

Op Gouvia kun je heerlijk gaan zwemmen, zowel in een buitenbad van een hotel als lekker in de zee. In de zomer is het hier prima maar dan zijn er ook veel toeristen, je kunt daarom ook net voor of net na de zomer gaan en dan lekker gaan genieten van de momenten samen. Je kunt ook aan het strand gaan liggen en eens kijken hoe bruin je hier kunt gaan worden, insmeren hoort er wel bij, dus neem daar ook de tijd voor en zorg dat je de spullen goed mee gaat nemen! In de koffer natuurlijk want de vloeistoffen mogen niet in de handbagage. Als je in een warme tijd hier naar toe gaat komen dan is het belangrijk dat je voldoende crème mee gaat nemen zodat je ook iedere dag een paar keer kunt smeren, het is dan namelijk zo warm dat je na een paar uur al kunt gaan verbranden en dat moet niet dan is de vakantie namelijk snel verpest! Zorg daarom voor goede crème en nog meer goede voorbereidingen, zet een pet op je hoofd als je aan het strand wilt gaan liggen en zo kun je voorkomen dat je hoofd en je gezicht gaan verbranden.

Ontspannen zoveel je maar wilt

Als je gaat kiezen voor een vakantie naar Gouvia dan kun je daar prima tot rust gaan komen. Het gaat er alleen om met wie je wilt gaan, als je namelijk met de kinderen wilt gaan moet je hen wel in de gaten houden, maar daarom zou je ook opa en oma mee kunnen nemen zij kunnen dan af en toe wat met de kinderen gaan doen zodat je samen lekker kunt wandelen of relaxen aan het strand. Je bent dan toch met zijn allen bij elkaar en opa en oma vinden het vast en zeker leuk om met de kinderen te spelen. Je zou ook wat spelletjes van thuis mee kunnen nemen zodat ze op Gouvia hier mee kunnen spelen. Natuurlijk kunnen ze ook gaan zwemmen en als iemand hen dan in de gaten kan houden is het allemaal prima. Je kunt het ook afwisselen en dan om de beurt lekker gaan lezen, ook dan heb je een heerlijke vakantie, maar je zou ook eens zonder de kinderen naar Gouvia kunnen gaan. Ook dan kun je namelijk volop genieten. Het is goed om eens tot rust te komen, als de kinderen een fijne plaats hebben waar ze kunnen logeren kun je dit vast en zeker waar gaan maken! Neem daarom nu de tijd om te kijken wanneer de vakantie naar Gouvia geboekt kan worden en waar de kinderen naar toe kunnen dan heb je allemaal wat leuks om naar uit te kijken. De kinderen vinden het vast en zeker fijn om eens bij iemand te gaan logeren, kies daarom nu eens voor jezelf en kies voor de vakantie naar Gouvia.

Hotels en appartementen

In Gouvia zijn voldoende hotels en appartementen te vinden. Je zou een bezoekje kunnen brengen aan Corfu Club, Appartementen Govio Bay en Hotel Louis Corcyra Beach en natuurlijk kun je naar Hotel Park gaan. Maar waar ga je nu naar toe? Je kunt kijken wat het beste is of wat romantisch is als je met twee personen gaat. Bij sommige hotels is er net wat meer te doen en dat is voor de kinderen wel zo prettig. Kijk daarom goed wat je gaat boeken en kijk ook goed naar de kosten. Als je een leuke aanbieding tegen komt kun je daar vast en zeker van gaan genieten, op vakantie gaan is vaak duur maar het kan allemaal een stuk goedkoper. Wil jij dat nu gaan ervaren? Maak dan nu de keuze en zorg er voor dat je een leuk hotel boekt voor allemaal! Zo ga je allemaal genieten van een leuke vakantie en dat is ook de bedoeling!

De woorden Gouvia Corfu horen bij elkaar. Gouvia Corfu is namelijk een unieke badplaats gelegen 8 km ten noorden van Kerkira. Dit ligt aan de oostkust van Corfu. Er is hier een jachthaven aanwezig en je kunt hier met de zeil of motorboot een eindje gaan voren. Dat is natuurlijk erg leuk tijdens je vakantie. Veel mensen die van zeilen houden komen dan ook graag naar deze badplaats toe. Ben je zelf een liefhebber van het zeilen? Dan zou je eens kunnen kijken welke mogelijkheden er voor jou zijn. Als je namelijk weet wat je hier kunt doen, dan wil je niet meer terug, het zeilen wordt hier namelijk zo groot aangepakt dat je hier echt je eerste ervaring op gaat doen, als je deze hebt gedaan dan wil je altijd blijven zeilen!

Een heerlijke badplaats

Je kunt vanuit Gouvia Corfu met een watervliegtuig naar Italië en naar het vasteland van Griekenland. Dat is natuurlijk een leuke bezigheid tijdens je vakantie, zo zie je niet het hele eiland maar ook de omgeving er om heen. Het is natuurlijk fijn om eens op zee te kunnen zijn. Zoals je kunt lezen is er hier erg veel te doen. Maak daar daarom nu gebruik van en zorg er voor dat je Gouvia eens van dichtbij gaat bekijken. Neem de camera mee en maak plaatjes van de haven en de andere mooie bezienswaardigheden die je hier tegen gaat komen. Je gaat vast en zeker stralen van hetgeen je hier te zien krijgt, wacht daarom niet langer en plan alvast een dagje in dat je naar Gouvia kunt gaan!

Genieten voor jong en oud

De winkeltjes op Gouvia Corfu zijn ook erg in trek. Veel mensen vinden het leuk om daar eens een kijkje te gaan nemen en wat leuks mee te nemen voor thuis. Ben je zelf benieuwd wat je hier allemaal kunt doen en vind je winkelen leuk? Dan is het goed om hier eens naar toe te gaan want tussendoor kun je ook een hapje eten en drinken in een van de restaurantjes. Er zijn er erg veel dus ga er een lekkere lange dag naar toe zodat je verschillende malen kunt gaan eten, een leuke bezigheid!