Agios Gordios is een perfecte plek op het eiland Corfu van mensen die niet van een overvolle toeristen stad houdt. Je zult hier geen grote hotels vinden waar het alleen draait om vooral in het hoogseizoen alles volgeboekt te krijgen. Daarentegen kan je fijn en gezellig een vakantiehuis of appartement huren om je vakantie Agios Gordios te vieren. Dit mooie plekje op Corfu valt dan ook erg in de smaak onder de vele vakantie liefhebbers die voor de Griekse eilanden kiezen.

Deze mooie plek bevind zich op een schiereiland op Corfu. Je ligt dus enigszins afgelegen wat voor veel mensen de voorkeur heeft wanneer ze opzoek zijn naar een attractieve, maar toch fijne, rustige en relaxte vakantie. Wanneer jij dus ook van zon, zee en het mooie strand houdt dan kunnen we je zeker aanraden om een badplaats in de omgeving van vakantie Agios Gordios tippen.

Vervoer

Hoe kom je nu op dit plekje op het eiland? Boek je vakantie via Jiba en je kan je snel en eenvoudig een weg banen naar een ideale zonvakantie. Je komt met het vliegtuig naar dit eiland toe. Op het vliegveld landt je dan en kan je je bagage ophalen om daarna met de bus aan je vakantie in Agios Gordios te beginnen. De reistijd vanaf het vliegveld naar de plek van bestemming is rond de 40 minuten.

Je bent dus geen uren onderweg om ook nog eens op de plek van bestemming te komen wanneer je eindelijk met je vliegtuig geland bent, maar je bent dus waarschijnlijk nog binnen twee uur in de stad waar je hotel, appartement of vakantiehuis geboekt hebt. Zo kan je dus snel beginnen met het vakantie vieren en hoef je geen lange tijd te wachten voor je het vakantie gevoel eindelijk z’n vrije loop mag laten gaan.

Arillas

Een mooie badplaatsje is Arillas. Niet alleen voor een vakantie Agios Gordios een aanrader, maar ook voor de zonliefhebbers. Met een ruim 2,5 kilometer lang zandstrand is het fijn vertoeven tijdens de hete uurtjes die zeker in het hoogseizoen op Corfu voorkomen. Je kunt dus ook het beste voor een kustdorp bij een vakantie Agios Gordios kiezen als je houdt van de zee, met strand en zon vakantie.

Je kunt hier dus zeker wel je plezier en vertier vinden wanneer je een fijne en relaxte vakantie wilt boeken om eens bij te komen van het zware werkleven waarin je je normaliter in begeeft. Mocht het strand overigens vol liggen, wat in het hoogseizoen uiteraard mogelijk is dan heb je op 15 minuten afstand een kleiner strand bij de dorpje Afionas. Deze ligt op ongeveer een kwartier afstand van Arillas, een kwartier lopen, dus het is zeker de moeite waard om de benen even te strekken als het strand bij Arillas overladen met toeristen is.