Als je op vakantie wilt naar Griekenland is een vakantie Dassia een echte aanrader. Dassia ligt dicht bij Corfu, dus wanneer je graag dicht bij Corfu op vakantie wilt zijn, maar niet midden in deze stad wilt overnachten zou je kunnen kiezen voor een vakantie Dassia.

Dassia staat er om bekend: De kiezelstranden. Het zijn prachtige, mooie en smalle stranden met diverse houten plateaus waar je lekker kunt zonnen. Heb je zin in een lekkere zonvakantie dan is een vakantie Dassia een echte aanrader voor jou en je vrienden!

Een vakantie Dassia

Lekker genieten van de winkeltjes, de bar, de terrasjes en de gezellige muziek. Alles kan tijdens een verdiende vakantie Dassia. Lekker rustig aan doen, niets moet, alleen maar genieten van alles wat er wordt aangeboden tijdens deze vakantie. Volop zon, zo nu en dan een drankje en je kunt er weer even tegenaan. Je bent binnen 12 km in Corfu, dus als je eens naar een andere plaats wilt kun je hier met de bus lekker naar toe gaan. Even winkelen, cultuur snuiven en de sfeer proeven, het kan allemaal binnen een dag geregeld zijn.

Een echte aanrader

De vakantie Dassia is zeker een aanrader, zeker wanneer je met een vriendengroep gaat. Je kunt hier gezellig uitgaan, lekker aan de bar hangen en tot in de late uurtjes door gaan met feesten. Zeker in de zomermaanden is het in Dassia groot feest. Veel jongeren trekken hier naar toe om gezellig te feesten en met anderen leuke dingen te doen. Een kenmerk van Dassia zijn de groene olijfboomgaarden. Deze zul je meteen herkennen wanneer je in Dassia aankomt.

Weet je al waar jullie vakantie naar toe gaat deze zomer? Als je nog geen leuke bestemming hebt gevonden zou je eens kunnen kijken naar Dassia, een leuke plaats in Griekenland waar je met de hele groep naar toe kunt gaan. Vervelen zal niemand zich hier, maar wel lekker genieten van de stranden, de warme zon en de lekkere drankjes die overal worden aangeboden. Laat jezelf verwennen door de inwoners van Dassia, ze zijn lief en gastvrij voor iedereen die hier komt.