Vakantie op een heerlijk warm eiland

Hebt u het gehad met het saaie Nederlandse weer? Altijd die regen en misère die maar uit de lucht komt vallen? Ook de zomers zijn niet zo geweldig. Wij stellen voor dat u een vakantie op een van de Griekse eilanden overweegt. Een van de Griekse eilanden is natuurlijk al heel goed om uit te kiezen. Alle eilanden liggen in de middellandse zee en zijn allemaal voorzien van 300 dagen zon per jaar. Veel van die eilanden zijn toch erg heet, en niet erg geschikt om een ontspannen vakantie te genieten omdat de hitte u uitput. Een zonvakantie Corfu is misschien wat u nodig hebt. Het klimaat is er heerlijk, de winters zijn er zacht en de zomers zijn er heerlijk warm. Niet buitensporig warm dat het land er verdord bij ligt, maar warm genoeg om te genieten, en zacht genoeg om te genieten van de heerlijke groene omgeving. Dat is wat een zonvakantie Corfu u te bieden heeft.

De kust en zee

Als u op zoek bent naar een zonvakantie Corfu dan wilt u natuurlijk weten wat de zee te bieden heeft. De stranden zijn lang en heerlijk om te verblijven. Hoewel het eiland op zichzelf heel erg ruw en wild is, kunt u toch genieten van de zon aan het strand. De kust is hier en daar ook wel wild, maar dat is alleen maar iets om van te genieten. Er is veel mogelijkheid om in het heerlijke weer watersport te praktiseren. Van allerlei soorten kunt u genieten. Vooral beroemd is een zonvakantie Corfu om het snorkelen. Het mooie landschap gaat gewoon door onder water en u kunt genieten van de lekker warme zee. Door het middellandse zee klimaat is de zee in die regio gewoon heerlijk warm in de zomer en kunt u genieten van een zeer heldere zee met allerlei mogelijkheden.

Uitgaan

Op een zonvakantie Corfu is het natuurlijk ook goed mogelijk om op een lekkere warme avond uit eten te gaan in een mooie stad zoals Corfu stad. Er is een overvloed aan heerlijke restaurants en fijne cafeetjes. U kunt genieten van alles wat het uitgaansleven te bieden heeft in dit zeer geschikte eiland om heerlijk van de zon te genieten. Veel plezier op dit heerlijke eiland!