Als je naar Zakynthos gaat zou je kunnen kiezen voor het hotel Galaxy Zakynthos. Maar waarom zou je dit hotel moeten kiezen en wordt het wel goed beoordeeld door mensen die hier al zijn geweest? Wanneer je dit artikel leest weet je snel of dat het hotel Galaxy Zakynthos goed is aangeschreven.

Wat is hotel Galaxy Zakynthos?

Als je naar Zakynthos gaat is het hotel Galaxy Zakynthos een echte aanrader volgens veel toeristen. Er zijn verschillende websites op internet waar mensen een beoordeling over een hotel kunnen plaatsen. Als je dan kiest voor hotel Galaxy Zakynthos dan kun je zien dat de beoordelingen erg hoog zijn. De ligging, de service, de prijs, de kwaliteit, het eten, de kamers en de kindvriendelijk worden allemaal beoordeeld met het cijfer van een acht of hoger.

Het hotel heeft een witte/gele gloed van de voorkant en kun je van verre al zien. Er is een zwembad aanwezig en je hebt een prachtig uitzicht op zee. Als je wat hoger in het hotel een kamer hebt is dit ideaal, je kunt dan veel verder weg kijken.

Hotel opties

Er zijn verschillende mogelijkheden wanneer je voor het hotel Galaxy Zakynthos zou kiezen. Je kunt er voor kiezen om zelf het hotel op te bellen en te vragen naar de mogelijkheden, maar je kunt ook alles via internet of via het reisbureau boeken. Je kunt zelf kiezen hoeveel dagen je hier wilt verblijven en of je ontbijt en avond eten bij de prijs inbegrepen wilt hebben. Er zijn vaste prijzen die hiervoor worden gehanteerd, maar als je liever alleen hier wilt overnachten zou je in de buurt kunnen gaan eten. Je zou er ook voor kunnen kiezen om alleen een ontbijt te pakken en het avondeten in de buurt te zoeken.

Vanuit hotel Galaxy Zakynthos kun je met de bus naar verschillende bestemmingen worden gebracht, je kunt er ook voor kiezen om zelf een stuk te gaan wandelen in de omgeving of een scooter te huren. Op deze manier kun je ook op plaatsen komen waar de bussen niet komen of waar het voor de bussen te smal is om te rijden. Genoeg redenen dus om te kiezen voor hotel Galaxy Zakynthos.