Uitgaan hoort bij het vakantie vieren? Dan valt een vakantie Kardamena voor jou op de juiste plek. Je hebt hier niet alleen mooie stranden, maar kunt er ook nog eens genieten van een mooi uitgaansleven. Zo kan je overdag dus lekker bijkomen op het strand en s’nachts in het dorp flink feesten in één van de populaire discotheken of discobars. Je hebt dus genoeg keuze wanneer je wilt feesten in deze badplaats, want er komen naast jou ook nog eens vele andere toeristen af op dit mooie plekje op Kos.

Wist je trouwens dat Kardamena de bekendste badplaats op Kos is? Dit komt door de grote en lang uitgerekte stranden die je hier kunt vinden. Ook voor gezinnen met kleine kinderen is het een aanrader, want het loopt er namelijk op veel plekken erg vlak af, je bent dus niet zomaar in diep water en dat is erg veilig als je kleine kinderen meeneemt op een vakantie Kardamena.

Ligging

De ligging van Kardamena is opzich heel positief, want je zit op zo’n 8 kilometer van het vliegveld af. Je bent na aankomst op dit eiland dus ook binnen de kortste keren op de plek van bestemming als je een vakantie Kardamena boekt. Daarnaast is de centrale ligging van deze plek ook ideaal voor een thuisbasis voor uitstapjes. Je kunt dus zo vanuit deze centrale plek naar verschillende plekken op het eiland gaan zonder dat je het halve eiland hoeft over te reizen voor je er bent.

Zeker als je meer wilt zien als alleen Kardamena is het een aanrader om terug te gaan naar het vliegveld en vanaf daar bijvoorbeeld een bus naar Kos Stad te nemen. Daar is altijd veel te zien en te ervaren, dus zeker een aanrader van onze kant. Er is trouwens zoveel te zien dat het wellicht een idee is om tijdens je vakantie Kardamena een uitstapje naar Kos Stad te maken en daar voor 1 nachtje een goedkoop hotel te boeken. Je bent er namelijk niet zomaar uitgekeken en het is dan ook wel mooi om meer te zien dan alleen een kort bezoekje aan deze stad op het eiland Kos.