Kenmerken van Kassavetis:

  • Complex is gelegen in het centrum
  • Voorzien van airco
  • Gratis internet (in openbare ruimten)
  • Maar liefst 5 buitenzwembaden
  • Oppervlakten appartementen: 25 tot 55 m²
  • Er kunnen ook appartementen met uitzicht op zee geboekt worden, let hierop bij de boeking indien gewenst

Kassavetis, een van de meeste populaire appartementen waar je iets kan huren op Kreta. Deze was afgelopen jaren het meest geboekte appartementencomplex in Griekenland en dat zegt genoeg. Dit komt onder meer door perfecte ligging van de appartementen van Kassavetis Chersonissos, want je zit gelijk aan de boulevard. Daarnaast lig je ook nog eens midden in het uitgaans gebied, je kan het jezelf dus veroorloven om kruipend weer richting je appartement te gaan. Dit appartement is hoog gewaardeerd en daarom is het ook niet gek dat het zo volgeboekt is. Het is dan ook handig om tijdig je vakantie te plannen, maar je hebt geluk, want exclusief bij gogo kan je enkel daar in het hoogseizoen een appartement boeken bij Kassavetis Chersonissos. Wil je dus in de zomermaanden naar deze badplaats in Kreta dan moet je bij Gogo zijn met het meest complete aanbod en de mooiste plekken, hotels, appartementen en villa’s in de badplaats Chersonissos.

Maar liefst 5 zwembaden

Om af te koelen hoef je helemaal niet naar het strand, maar met maar liefst 5 buiten zwembaden kan je bij Kassavetis Chersonissos dus heerlijk afkoelen en hoef je geeneens meer naar het strand toe te gaan. Het voordeel is dat je met 5 buiten zwembaden ook meer ruimte hebt als op het strand, dus je hebt meer ruimte om je heen en je weet zeker dat je niet hutje mutje op elkaar gepropt zit. Dat is met het warme weer toch al niet fijn en dat gaat het zeker worden. Kreta kent namelijk warme en droge zomers, dus afkoeling in het water is op zijn tijd wel gepast en soms ook zeker wel nodig. Kassavetis Chersonissos voldoet dus aan deze eisen en bied je de ruime mogelijkheid om in 5 verschillende zoetwater buiten baden een frisse duik te gaan nemen.

Strand

Mocht je graag op het strand liggen dan is dat uiteraard ook geen probleem. Voor je het weet kan je de zee al induiken, want het strand is maar 50 meter verwijdert vanaf Kassavetis Chersonissos. Hoewel het hier wellicht wel wat drukker is heeft het zonnebaden op het strand en zwemmen in de zee ook altijd wel wat. Daarom kunnen we het goed voorstellen dat jullie dan ook van de gelegenheid gebruik maken om een frisse duik te nemen in het zeewater in plaats van een duik in het zwembad van Kassavetis Chersonissos.