Een reden om naar de badplaats Chersonissos te gaan op het eiland Kreta is om er eens flink uit te gaan. Je kunt je energie echt wel opmaken met het uitgaan in Chersonissos, want er zijn genoeg bars, clubs en discotheken. Dat los van de party’s die bijvoorbeeld bij Starbeach worden georganiseerd. Kortom, voor een echte feestganger is Chersonissos uitgaan tot je erbij neervalt. Je zult er dan ook heel veel jongeren tegenkomen en dat maakt het vakantie vieren nog aantrekkelijker. Je komt genoeg mensen van je leeftijd tegen en kunt daarom altijd flink feesten, waar je ook tijdens je vakantie op Chersonissos uitgaat.

Hof van Holland

Hof van Holland is een bekend iets in Chersonissos en moet je zeker niet missen tijdens het Chersonissos uitgaan. Je kunt hier altijd wel voor een feestje terecht en het kan niet missen, want het Hof van Holland ligt midden in dit mooie vakantieoord. Wanneer je dus toch hier naartoe gaat dan moet je zeker even kijken of ook jij hier flink los kan gaan, want het is zeker de moeite waard!

Amnesia

Amnesia is één van de topclubs in de badplaats tijdens het Chersonissos uitgaan. Deze club behoort van de beste clubs van deze plaats, dus je moet deze zeker niet missen. Als je hier naartoe gaat dan zal het vrijwel zeker een goede indruk op je achterlaten, dus zeker een aanrader waard wanneer je een vakantie naar Chersonissos boekt.

Status

Bij Chersonissos uitgaan kan je verschillende stijlen proeven en ervaren. Wil je een spetterende club music stijl dan kan je goed bij Status terecht. Hier kan je zeker wel los gaan en het is dan ook de moeite waard om eens een kijkje te nemen in deze te gekke club. Niet alleen DJ’s dragen hun steentje bij, maar ook VJ’s en acteur zul je in deze club zien. Status is daarom ook één van de clubs die we je aanraden om te vereren met een bezoekje tijdens het Chersonissos uitgaan.