Er zijn veel hotels in Chersonissos te vinden. Daarom helpen we je een handje mee door een mooi en wat duurder hotel met alle luxe erop en eraan je voor te leggen. Daarnaast hebben we ook een goedkoper hotel met minder luxe, maar ook weer voordelen zoals de prijs en ligging. Het goedkopere hotel ligt namelijk op maar 100 meter afstand van het strand, wat uiteraard ook verleidelijk is met het mooie zomer weer op Kreta.

Hotel Eri Beach & Village

Het Hotel Eri Beach & Village is een populair hotel en erg goed en positief beoordeelt door de mensen die er eerder een vakantie in Chersonissos hebben doorgebracht. Het is een mooie hotel Chersonissos waarbij je gebruik kan maken van de 3 zwembaden die van het hotel zijn. Met hierbij een mooi zonneterras waar je fijn kan zonnen en helemaal tot jezelf kan komen. Je boekt het hotel i.c.m. all inclusive, wat betekent dat je vele voordelen hebt.

Je krijgt niet alleen het ontbijt, lunch en diner gratis, maar ook dranken en zelfs alcoholische dranken behoren tot de all inclusive prijs. Bij elkaar ben je dus goedkoop uit en kan je alvast indrinken voor het stappen en feesten, want je kunt tot 10 uur s’avonds gratis alcoholische dranken blijven drinken bij dit hotels Chersonissos ben je dus heel erg goedkoop uit.

Hotel Blue Island

Ook hotel Blue Island is een goed gewaardeerd hotel in Chersonissos waar je ook aardig goedkoop terecht kan. Je ligging van het hotel is ideaal, want 100 meter verder op heb je het strand al. Je kan dus zo even het water induiken als je het te warm vind worden en dat voordeel heeft het Blue Island hotel dus, want je niet persé het zwembad te gebruiken, maar een koele duik in de zee is dus ook binnen handbereik. Dit hotel is wel goedkoper, maar er is dan ook minder luxe.

Je hebt bij Hotels Chersonissos Eri Beach & Village allerlei luxe dingen in het programma zitten en bij het hotel gevestigd, maar je moet het in dit hotel, dan wel voor een lagere prijs, met minder luxe doen. Je verblijft op basis van logies en ontbijt, maar je kan tegen bijbetaling ook half pensioen of all inclusive boeken bij dit hotel in Chersonissos.

Op deze website staat hotel Chersonissos centraal. Dat betekent dat je hier alle informatie kunt vinden over de mogelijkheden voor een hotel Chersonissos, waarom je zou moeten kiezen voor een hotel Chersonissos en je moet natuurlijk weten wat de mogelijkheden zijn qua uitzicht en de prijzen. Op deze website worden geen prijzen genoemd, maar er wordt wel aangegeven waar je rekening mee moet houden zodat je zelf kunt oordelen of dat je een duur of goedkoop hotel Chersonissos gaat boeken.

Hotel Chersonissos

Een hotel Chersonissos, veel mensen kiezen hier voor wanneer ze hier naar toe komen. Maar waarom? Mensen willen genieten van een vakantie. Met een hotel geeft het rust, je hoeft zelf geen eten te maken en niet zelf op te ruimen. Elke dag worden de bedden verschoond en opgemaakt, de baddoeken worden vervangen en je hoeft er zelf niets voor te doen. Dat is dan ook de reden dat veel mensen kiezen voor een hotel Chersonissos, een goede mogelijkheid dus wanneer je wilt genieten van een vakantie, lekker dicht bij de zee wilt zijn en in de avonduren nog wilt kunnen genieten van een lekkere wandeling. Wil jij de zon onder zien gaan in de zee? Vroeg in de ochtend op staan en dan kun je ook de zon op zien komen, een prachtige gebeurtenis, waar je zeker van moet gaan genieten wanneer je hier bent. Kijk eens goed naar de tijden wanneer de zon op komt en wanneer deze onder gaat, zeker wanneer het helder is, is het prachtig om de zon in de zee te zien zakken. Het is belangrijk dat je op tijd aanwezig bent, zeker wanneer je mooie foto’s wilt maken. Ga eens genieten van de mogelijkheden van een hotel op Chersonissos. Je staat er van te kijken wat er hier allemaal wordt aangeboden en tegen welke prijzen, een luxe hotel kan hier iedereen betalen! Lekker met een vers ontbijtje, lekker avond eten, je kunt je geluk niet op als je ziet wat hier allemaal mogelijk is. Lekker met een groep vrienden weg of met de kinderen, het kan allemaal.

Opties

Er zijn zoveel mogelijkheden, dat je vooraf even moet kijken waar een hotel bij jou aan moet voldoen, wil je er met de kinderen heen, gaan er huisdieren mee, met hoeveel personen ga je en welk bedrag wil je maximaal uitgeven? Als je dit allemaal weet kun je zo een hotel uitkiezen wat voldoet aan jouw wensen. Ook op internet kun je met een paar drukken op de knop je wensen invullen en dan wordt er een lijst weergegeven welke hotels er voldoen aan jouw wensen. Zo kun je op een snelle manier een hotel kiezen, je vakantie kan dan nog sneller beginnen! Heb je de vliegtickets al geboekt? Wie weet kun je dit weekend nog wel vertrekken omdat je een last minute aanbieding hebt gekozen! Wees er snel bij want, deze gaan erg snel!

Waarom een hotel?

Je zou kunnen kiezen voor een hotel of een appartement, maar het voordeel van een hotel is dat je hier lekker kunt ontbijten, en vaak ook kunt genieten van een prachtig uitzicht over de stad of de zee. Dit is dan ook de reden dat je zou moeten kiezen voor een hotel Chersonissos.

Uitzicht

Het uitzicht vanuit een hotel Chersonissos kan prachtig zijn. Zeker wanneer het hotel je een uitzicht te bieden heeft op zee zul je jouw ogen uitkijken. Het ziet er geweldig mooi uit, je weet niet wat je ziet, de zonsondergang, de zonsopgang het is allemaal te prachtig voor woorden. Je kunt het alleen zelf ervaren wanneer jij een hotel Chersonissos kunt boeken met een uitzicht op zee! Vaak kun je als extra keuze doorgeven dat je graag een kamer wilt met uitzicht op zee, als deze mogelijkheid er is, zeker doen want je gaat er geen spijt van hebben. Een goed hotel Chersonissos kun je bij elke reisaanbieder wel boeken, je kunt het ook op internet boeken en dan heb je snel een keuze gemaakt. Met een paar drukken op de knop is het geregeld dat jouw hotel vast staat voor jou! Nu nog je spullen pakken en op weg gaan naar Chersonissos.