Een unieke vakantie op Kreta

Hebt u altijd al eens een zeer exclusieve vakantie willen vieren op een grieks eiland. Hotel Glaros Chersonissos is zo een mogelijkheid die dan wellicht bij u past. Zoals de naam al zegt ligt het in het befaamde badplaats van Kreta. Hotel Glaros Chersonissos biedt u wat u verwacht in een vakantie. Een heerlijk hotel waar u helemaal in de watten wordt gelegd. Daarom is het ook een viersterren hotel. En daarbij komt natuurlijk dat het in chersonissos ligt, de beroemde badplaats met zon en zee.

Kreta op zich is natuurlijk al een prachtig eiland. We beschrijven hier hotel Glaros Chersonissos zodat u weet wat u te wachten staat op zo een heerlijke vakantie die u ongetwijfeld nog heel erg lang zal heugen.

Het hotel

Hotel Glaros Chersonissos ligt op een ideale afstand van het vliegveld Heraklion. Slechts 25 kilometer verwijderd, zit u dus in no time in het hotel vanuit het vliegveld. Dat betekent dat u inclusief vlucht en alle reistijd in veel minder dan 6 uur in het hotel kan zitten. U kunt gelijk van de reis uitrusten. Het is namelijk gelegen op een zeer rustige locatie in een woongebied aan het strand. U kunt dus uit het hotel heerlijk naar het strand gaan om rustig te genieten van de zon. Ook savonds kunt u dus genieten van de prachtige zee als de zon ondergaat. Het is tevens maar een paar minuten lopen naar het centrum van de stad zelf. U kunt daar dus vrij snel vanuit hotel Glaros Chersonissos genieten van een heerlijk avond uit. Het uitgaansleven in Chersonissos is welbekend en heel gezellig.

Er is een overvloed aan fijne restaurantjes en kunt u genieten van een snelle hap, maar natuurlijk ook en wellicht veel liever een kwalitieits maaltijd in een heerlijk restaurant. De plaatselijke gerechten kunt u dan van genieten, zoals visgerechten. Chersonissos is natuurlijk van oorsprong een vissersdorp. Deze overleveringen zijn natuurlijk altijd nog aanwezig. U kunt dan terug naar het hotel Glaros Chersonissos maar u kunt ook uitgaan op zo een avond. Chersonissos zou zichzelf niet zijn voor een gezellige avond uit.

Het hotel heeft bijna 160 kamers en meer dan 300 bedden. Dus er is ten eerste plaats genoeg, maar de kwaliteit van het hotel Glaros Chersonissos is zeer hoog. Het is een luxueus haven van gastvrijheid waar u terecht komt als u lekker wilt vakantie vieren. Dit is dus echt exclusief en dat zult u ook te zien krijgen in de bediening. Er zijn een tweetal restaurants waar u heerlijk kunt eten. Ook kunt u in een van de bars wat lekkers drinken. De griekse gastvrijheid zal u versteld doen staan, en helemaal in hotel Glaros Chersonissos. Een comfortabele tijd zult u dus zeker niet bespaard blijven, een geweldige vakantie ligt in het verschiet.

Chersonissos en Kreta

Vanuit het hotel Glaros Chersonissos kunt u dus zoals gezegd binnen mum van tijd op het strand zijn of in het centrum. Kreta is op zich al beroemd om de vele badplaatsen. Chersonissos is een van de belangrijkste en beroemdste. Vanzelfsprekend, omdat de noordstranden Kreta prachtig zijn, kunt u genieten van een heerlijke zon die daar bijna elke dag schijnt. Gegarandeerd dat u die te zien krijgt in uw vakantie. En wie ooit in de middellandse zee heeft gezwommen weet dat het heerlijk is om in te baden. Maar natuurlijk is er meer dan alleen strand en zee in Kreta. Hotel Glaros Chersonissos heeft genoeg mogelijkheden om u te laten genieten van de omgeving.

Er worden fietstochten georganiseerd de omgeving in, want het landschap is waarlijk prachtig! U kunt langs plaatselijke dorpjes gaan om de ‘oorspronkelijke’ cultuur te proeven. Maar ook de geschiedenis is nog overal aanwezig. Er zijn heel wat culturen op bezoek geweest in Kreta. Van de vroegste Minoïsche cultuur, tot aan de Byzantijnen en de Ottomanen. Ze hebben allemaal bijgedragen hoe Kreta er vandaag de dag uit ziet. De meeste architectuur stamt uit de tijd van de Venetiaanen, en dat is overal nog te zien. Dus als u daarin geïnteresseerd bent dan zult u zeker niet teleurgesteld worden.

Voor meer uit de minoï¯sche tijd zult u verder het land in vinden. Het kan niet missen of u vindt ergens een opgraving van die periode. Er staat niets meer van maar u kunt proeven hoe deze geweldige cultuur ooit zo machtig is geweest.

Zo een vakantie is de moeite waard. Alles zit er in. U geniet van de gastvrijheid van de Kretenzers die echt eerste klas is. U kunt als zonneaanbidder aan het strand liggen en genieten van de middellandse zon. Maar ook cultuur, cuisine en natuur zijn zeer goed vertegenwoordigd. Wat u ook zoekt, voor een kwaliteitsvakantie is hotel Glaros Chersonissos een zeer goede mogelijkheid. U kunt een vakantie hebben die u bij blijft en waar u er weer tegen aan kunt. Reserveer vandaag nog en dan kunt u vast genieten van het uitkijken naar een verblijf in hotel Glaros Chersonissos.