Wil je echt losgaan op Kreta dan moet je zeker in Chersonissos een kijkje nemen bij Starbeach. De plek waar je op dit eiland helemaal los kan gaan is namelijk Starbeach Chersonissos. Vele feesten worden elk jaar weer georganiseerd en de bekendste DJ’s komen er elk jaar weer een gezellig feestje van je vakantie in Chersonissos maken. Je kunt altijd de gezelligheid is, want naast Starbeach zijn er nog vele andere mogelijkheden om eens flink los te gaan.

Je bent op Chersonissos zeker op de goede plek belandt wanneer je van een avontuurlijk en bruisend nachtleven houdt. De vele uitgaansgelegenheden maken het zeker goed en je zult dan dus ook niet teleurgesteld worden wanneer je een Starbeach Chersonissos feest meemaakt op je vakantie. Lekker feesten, want laten kan je wel weer bijkomen of uitbrakken, maar wanneer je daar op vakantie bent moet je echt niets missen!

Bekende Starbeach party’s

Je kunt altijd wel los gaan, zeker op een eiland als Kreta. De bekendste party’s die bij Starbeach Chersonissos zijn de; Bikini party, Beach flirt en de Foam party’s. De Bikini party zijn bij de meeste feestgangers erg in de trek. Een bikini contest waarbij de mooiste vrouwen dus uit worden gekozen, heel gezellig en mooi om te zien.

Je kan dus altijd al op het midden in de dag lekker gaan feesten in je zwemkleding en je hoeft je dan helemaal nergens van aan te trekken. Mooi weer, biertje erbij of een lekker mixje en bij Starbeach Chersonissos kan je echt helemaal je energie opmaken.

Beach flirt

Beach flirt is een party waarbij iedereen in het wit komt. Een leuk gezicht en het zal je wellicht wel doen denken aan Sensation white, alleen dan in de buitenlucht. Er worden altijd goede en bekende DJ’s geregeld voor de muziek, dus je hoeft zeker niet bang te zijn dat je niet los gaat komen bij Starbeach Chersonissos.

Je kunt altijd wel uitgaan of gezellig de kroegen afgaan. Daarnaast is het natuurlijk ook lekker om te gaan genieten van de zon, het strand en de mooie zee. Kortom, een echte Chersonissos vakantie vier je ook met Starbeach!