Het bekende zandstrand van Faliraki ligt in het oosten van Rhodos. De oostkust wordt het ook wel genoemd. Als je een bezoekje brengt aan Faliraki Rhodos dan zul je jouw ogen uitkijken. Het gaat namelijk om een kilometerslang zandstrand. Dit vind je bijna nergens aan de Griekse kust, een prachtig, lang Faliraki Rhodos zandstrand. Als je van watersporten houden is dit ook zeker een aanrader.

Faliraki Rhodos wat is er te zien?

Winkelen, lekker eten, uitgaan, lekker naar Rhodos stad met de bus, het zijn allemaal mogelijkheden die je kunt kiezen vanuit Faliraki Rhodos. In het midden van Faliraki Rhodos bevindt zich een Waterpark. Hier kunnen jong en oud de hele dag genieten van de watersport mogelijkheden, lekker met de bal in het water spelen, vrij zwemmen, baantjes trekken, het kan allemaal in het waterpark van Faliraki. Heb je nu al genoeg redenen gevonden om naar deze stad toe te komen?

Wil je lekker bruin worden, genieten van de mogelijkheden die deze stad jou te bieden heeft en lekker door het water zwemmen? In de zomermaanden is dat erg aantrekkelijk want het zeewater is dan heerlijk warm. Je kunt in deze plaats dan zo de zee inlopen, even lekker zwemmen en dan naar het zand gaan en hier lekker op je handdoek neervallen en lekker even uitrusten, misschien even lekker slapen en bruin worden! Als je het hele jaar hard hebt gewerkt mag je genieten van een welverdiende strand, zee en zandvakantie!

Aanrader voor jong en oud

Faliraki Rhodos is een aanrader omdat jong en oud hier kunnen genieten van de stranden, de watersportmogelijkheden en de natuur. Niemand zal zich hier vervelen. Je kunt namelijk een dagje naar Rhodos Stad met de bus, maar je kunt ook naar Lindos gaan met de auto of zelfs met de scooter. Deze kun je hier namelijk ter plekke huren voor een paar euro per dag.

Het is allemaal niet zo duur. Maar ben er in de zomermaanden wel op tijd bij zodat je in ieder geval ook buiten Faliraki Rhodos dorpen kunt gaan bezoeken en naar andere bezienswaardigheden kunt gaan kijken.