Faliraki voor toeristen

Faliraki is de grootste badplaats van Rhodos. De plaats is 100 % gericht op toerisme en dit is dan ook dé plek om te zijn als u wilt zonnen, prachtige hotels hotel faliraki wilt of wilt watersporten. Voor jongeren is er alles te vinden voor watersport, varen, waterskieën, surfen je kunt het zo gek niet bedenken of het is er. Het hoofdstrand van het eiland heeft een soms 50 meter breed strand en is 5 kilometer lang. Dus er is genoeg plek om een plekje te vinden. Als u nou supergezellig van een druk strand houdt dan is hotel faliraki wellicht een plek voor u.

De oostkust van Rhodos is al zo beroemd, dan kunt u zich wel voorstellen hoe goed hotel faliraki moet zijn! U kunt ongetwijfeld ook rustige stukken strand vinden mocht daar uw voorkeur liggen. Dit is dus echt de plek voor de zonnegenieter in de vakantie. Deze plek, hotel faliraki, is ook zeer populair voor jongeren. Als u kunst, cultuur, natuur en rust zoekt, is dit niet de beste plek om heen te gaan, maar juist wel als u van plezier en feesten houdt.

Uitgaan op hotel faliraki

Uitgaan is ook zeer goed mogelijk in Faliraki. Er zijn restaurants genoeg en cafés ook. Natuurlijk zijn er ook disco’s die tot diep in de nacht doorgaan. In de zomer is Faliraki een groot feest om te zijn. Het gaat maar door in de zomer. De disco’s in hotel faliraki zijn bekend omdat ze de grootste geluidsinstallaties van het eiland hebben. Hou je dus van feesten en totaal uit je dak gaan? Dan is dit de plek voor jou om je vakantiegeld uit te geven. Deze badplaats is puur en alleen gericht op dit soort toerisme.

Slechte verhalen

Het is op deze plaats waar slechte verhalen de ronde deden over uiterst losbandig gedrag. Dit is ook waar geweest, en op een gegeven moment waren knokpartijen aan de orde van de dag. De autoriteiten zijn hard opgetreden tegen wangedrag. Naast knokpartijen grijpt de politie ook in op bijvoorbeeld naaktlopers, en dit was hard nodig want het liep uit de hand. Het is nu weer gewoon een gezellige feestplek waar er redelijk netjes wordt gedaan.