Rhodos heeft zijn grote toerisme te danken aan de plek die we hier hebben staan op hotel Ixia. Ixia begin als eerste met de toerisme en was ook waarschijnlijk het aller eerste toeristen strand op Rhodos. In de 19e eeuw begonnen er sommigen er villa’s te bouwen langs te kust. Deze zijn nog steeds te zien in de beroemde classicistische stijl en zijn netjes langs de kust gebouwd. Dit was het allereerste begin van toerisme op Rhodos en hotel Ixia wil natuurlijk niet deze plek overslaan. Daarom is het massatoerisme hier te vinden. Vele luxehotels zijn hier te vinden, en daarom is het een zeer aardige plek is om te verblijven en zult u hier dus wel enige populariteit kunnen verwachten.

Infrastructuur

Het plaatsje hotel Ixia is zeer gemakkelijk te bereiken via de weg. Het loopt recht langs het dorp. Dit is natuurlijk een goed voordeel maar misschien voelt u zich een beetje in het nauw gedrongen door de weg. Maar dat wordt ruim gecompenseerd door de gezelligheid, want iedereen beleeft er een fijne vakantie. Ook is het vliegveld ten zuidwesten van de plek zeer goed te bereiken, dus u hoeft niet lang meer te reizen over het land van Rodos na een lange reis.

Ook is Rhodos stad, de hoofdstad van het eiland, goed te bereizen. Het is niet ver weg en u kunt dus waardevolle dagjes uit maken. De stad heeft een rijke culturele en historische waarde, en u zult op dat gebied dus ook genoeg krijgen met hotel Ixia.

Gezelligheid ten top

Voor een heerlijke strand vakantie kunt u hier terecht. Er is een lang en smal strand dat wordt afgewisseld door kiezel en zand. Wat uw voorkeur maar heeft. Als u het even gehad heeft met alle gezelligheid en rust wil vinden dan zult u dat zeker hier ook kunnen vinden. Er zijn genoeg faciliteiten zoals restaurants en cafés. U zult hier vele goede restaurants vinden om gezellige avondjes uit te maken. Uitgaan kan natuurlijk heel goed met de warme avonden van het middellandse klimaat. Er zijn hier een groot aantal van en u zult zeker niet teleurgesteld zijn door dit alles.

Als dit u wat lijkt kunt u hier op hotel Ixia een fijne vakantie vinden.