Een mooi dorpje genaamd Trianda

Trianda is een mooi dorpje ten zuidwesten van Rodos Stad Het is een aardig en leuk dorp met een hele eigen cultuur en identiteit. Het is een gezellig dorp met een zeer rijke geschiedenis. De geschiedenis van Trianda gaat terug naar de bronstijd. Dat betekent dat in de Minoïsche tijd dit al bestond. Hotel Trianda hoopt dat u overtuigd wordt van dit hele aardige dorp met zowel geschiedenis als rust

Ontspanning

Trianda is een rustig dorp en je zult hier bij hotel Trianda zeker tot rust komen in vergelijking met het hectische bestaan van de wereld. Het is wel een populaire plek maar niet ‘over toeristisch’. De omgeving is heerlijk en het is niet zo toeristisch als bijvoorbeeld Rodos stad of Faliraki. Er is ook in de buurt een vrij populair kiezelstrand, waar je heerlijk kunt zonnebaden. In de Egeïsche zee schijnt de zon 300 dagen per jaar dus je kunt je voorstellen hoe lekker het moet zijn.

Geschiedenis en cultuur

Hotel Trianda wil natuurlijk ook laten zien dat het een goede culturele plek is. De kerk, de kerk van Maria’s Hemelvaart, die in het midden van het tranquile dorp staat is in een barok stijl, voor de genen die daar van houden echt een must om te zien. Niet alleen is dit het bewijs van een oude cultuur, Trianda bestond al vanaf de bronstijd. Ook worden er prehistorische opgravingen gedaan in de buurt. Voor de gene die erg van cultuur houdt is hotel Trianda een ideale plek om te verblijven.

Festiviteiten en activiteiten

In het dorpje gebeurt ook een heleboel leuks in hotel Trianda. In het dorp zelf zijn aardig wat fijne restaurantjes en cafeetjes te vinden die u zeer zullen bevalen. U kunt dus een leuke avond uit eten gaan in het dorp. Ook aan het strand zijn faciliteiten op dit gebied te vinden. In de zomer is er een groot dorpsfeest wat er populair is, misschien ook de moeite waar om te bezoeken. Het ligt natuurlijk ook erg dicht bij de hoofdstad van Rhodos, Rhodos stad. Het is zeer de moeite waar om met hotel Trianda ook Rhodos stad eens te bezoeken, die heeft een schitterende middeleeuwse binnenstad. We wensen u een fijne tijd toe in dit hele aardige stadje.