• De Pelikaan Texel
  • Adres: Pelikaanweg 18
  • Plaats: De Koog (20 minuten lopen naar De Koog)
  • Aantal Kamers: 61

Met 15 minuutjes lopen sta je op het strand. Het strand wat het dichtste bij dit hotel op Texel gelegen is, is het Noordzeestrand. Je kunt in het hotel genieten van van de sauna en solarium. Het is dan ook een wat groter hotel als de doorsnee hotel op Texel.

Mogelijkheden van het hotel

Naast de sauna en solarium zijn er ook nog andere diensten welke De Pelikaan aanbied. Zo word je gratis gehaald en gebracht naar de veerboot. Je kunt ook fietsen huren, zo kan je lekker over het eiland fietsen, van de natuur genieten, naar het strand fietsen of naar De Koog.

Ligging De Pelikaan

De Pelikaan ligt niet in De Koog, maar wel in de dorpsgrenzen van De Koog. Mocht je naar het dorp willen gaan om te genieten van eten in een restaurant of om rond te kijken, de loopafstand van het hotel naar De Koog is 20 minuten.

Etensmogelijkheden in hotel

Je kunt in de Pelikaan op Texel van alle mogelijkheden gebruik maken. Zo kan je in het a-la-carte restaurant je ontbijt, lunch of diner nuttigen. Zowel vis- als vleesgerechten, met regionale producten erin, kan je nuttigen in het restaurant van het hotel. Daarnaast kan je ook in bij de bar genieten en ontspannen met een hapje en drankje.