• Boutique Hotel De Smulpot
  • Adres: Binnenburg 5
  • Plaats: Den Burg
  • Aantal Kamers: 7

Een knus hotel in het centrum van Den Burg, oftewel, het Boutique hotel de Smulpot op Texel! Het is een gezellig en knus hotel waar je een geweldig weekend weg kan vieren of voor een langere tijd een geweldige tijd beleven. Wel moet je niet vergeten dat het een klein hotel is met maar 7 kamers. Wil je het hotel dus boeken dan moet je hier wel op tijd bij zijn om de van gezelligheid in De Smulpot te genieten!

Ligging hotel De Smulpot

Het hotel ligt in het centrum van Den Burg zoals reeds genoemd. Je kunt dit hotel ook gebruiken als punt voor allerlei activiteiten. Je kunt er ook fietsen huren en er worden ook lunchpakketten verzorgt. Zo kan je dus met een zakje eten het eiland verkennen en bijvoorbeeld in de duinen of een natuurgebied een lekker hapje eten.

Etensmogelijkheden in hotel

In het restaurant kan je genieten van allerlei smaken en culinaire richtingen. Er word namelijk gekookt met gerechten die overal over de wereld vandaan komen. Het eten word vaak bereid met streekproducten. Zo voelt je bij een verblijf in de Smulpot dus helemaal thuis op Texel.