• Grand hotel Opduin
  • Adres: Ruijslaan 22
  • Plaats: De Koog
  • Aantal Kamers: 96

Een van de mooiste hotels op Texel, hotel Opduin. Een mooie en luxueuze 4 sterrenhotel waar je ook van het eten kan genieten in 1 van de 3 restaurants. Daarnaast kan je ook gebruik maken van de uitgebreide wellnessfaciliteiten. Op de kamer heb je overigens ook een bad in de badkamer. Zo kan je dus lekker tot rust komen op de badkamer zelf.

Ligging hotel Opduin

Je kunt in het hotel genieten van de natuur, want deze liggen namelijk in de nabijheid van het hotel. Je kunt zo het nationaal park inlopen. Daarnaast ben je ook binnen 5 minuutjes lopen op het strand. Ook het centrum van De Koog is dichtbij, met slechts 200 meter lopen vanaf het hotel ben je hier al en kan je bijvoorbeeld inkopen doen, een hapje eten of een drankje nuttigen in 1 van de bars welke hier zijn.

Etensmogelijkheden in hotel

Het hotel bied je de mogelijkheid om te genieten van verschillende restaurants. Daarbij staat er elke dag een Texels ontbijt te wachten tijdens het buffet. Zo kan je genieten van het boerenbrood, diverse Texelse kazen en zelfgemaakte jam. Ook de zuivelproducten komen van het eiland Texel.