• Hotel Brasserie Rebecca
  • Adres: Hogereind 39
  • Plaats: De Waal
  • Aantal Kamers: 18

Brasserie Rebecca, de smaak beleving en het culinaire hartje van De Waal. Dit dorp heeft een vrij centrale ligging. Je kunt het dus prima als een uitgangspunt nemen om de rest van Texel te verkennen. Je kunt ook een fiets huren, dus wanneer je op de fiets over het eiland wil fietsen om Texel te verkennen dan is dat ook een optie.

Ligging hotel Brasserie Rebecca

De Waal is een gezellig en gastvriendelijk dorpje nabij De Koog en Den Burg. Je kunt hier uitstekend je vakantie doorbrengen. Kom je echter voor het strand dan kan je beter een hotel in een kustdorp boeken. Wist je trouwens dat dit een van de oudste dorpen is die je op Texel kan vinden? In de buurt van het hotel zijn ook natuur- en vogelreservaten. Deze parken zijn zeker voor de natuurliefhebbers een aanrader.

Etensmogelijkheden in hotel

Elk seizoen verandert het menu. Je kunt dus weer uit iets anders kiezen wanneer je bij het hotel terug zou komen als de overnachtingen je goed bevallen zijn. Wat een mooi iets is dat is dat er voor aparte gerechten gekozen word. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je een standaard bord eten krijgt, maar dat je van een heerlijk gerecht kan genieten.