• Hotel De Lindeboom
  • Adres: Groeneplaats 13
  • Plaats: Den Burg
  • Aantal Kamers: 25

Het hotel komt uit de 19e eeuw. Je kunt bijvoorbeeld plaatsnemen in het grand cafe in het hotel zelf. In de kamers staan trouwens extra lange bedden, zeker als je wat langer bent is het dus een aanrader om in dit hotel te verblijven. Je kunt overigens ook gratis gebruik maken van het draadloze internet.

Ligging hotel De Lindeboom

De Lindeboom ligt in het centrum van het Texelse dorpje Den Burg. Met 10 minuten rijden vanaf de aankomstplek van de veerboot uit Den Helder ben je bij het hotel. Je kunt overigens ook naar het centrum van de Oudeschild, waar je maar een 5tal minuten over doet wanneer je er met de auto naar toe rijd. In Oudeschild heb je bijvoorbeeld het Maritiem en Jutters Museum, waar je zeker even langs moet gaan om de cultuur van het eiland te proeven.

Etensmogelijkheden in hotel

Elke dag weer kan je genieten van een uitgebreid ontbijt welke in buffet vorm te genieten valt. Je kunt voor zowel de lunch als het diner terecht in het restaurant t Schoutenhuys. Je kunt hier diverse kleine gerechten proeven welke gebaseerd zijn op streekproducten.