• Hotel Friends
  • Adres: Nikadel 5
  • Plaats: De Koog
  • Aantal Kamers: 12

Een goedkoper hotel op het eiland Texel, in het hartje van De Koog. Een van de weinige hotels waar je een gedeelde badkamer hebt. Daarnaast zijn de kamers eenvoudig uitgerust. Wil je dus een vakantie boeken waarbij je het overnachten minder belangrijk vindt dan is het een mooi hotel om te boeken. Je bent namelijk stukken goedkoper uit en daarom is het ook veel leuker om iets te doen op het eiland zelf. Zo kan je het hele eiland verkennen, zonder het gevoel te krijgen dat je voor niets een dure hotelkamer geboekt te hebben. Kortom, voor mensen die weinig uit willen geven aan een hotel kamer is dit budgethotel op Texel zeker een aanrader.

Ligging hotel Friends

Hotel Friends ligt in het stadscentrum van De Koog. Het strand ligt een halve kilometer van het hotel verwijdert. Je kunt hier dus uitstekend in dit budgethotel op Texel terecht wanneer je lekker op het strand wil liggen of door de duinen of natuur wilt wandelen.

Wandelen op Texel

Mocht je trouwens willen wandelen op Texel, vraag dan eens aan het personeel over de wandelpaden die in de buurt van Den Burg aanwezig zijn. Ze informeren je hier graag over en er zijn in de buurt verschillende opties. Dus mocht je door de natuur willen wandelen of door de duinen, het is allemaal mogelijk!