• Hotel Greenside
  • Adres: Stappeland 6
  • Plaats: De Koog
  • Aantal Kamers: 59

Het hotel de Greenside op Texel ligt in De Koog. Het is onder de vakantiegangers erg populair en scoort uit ruim 400 beoordelingen gemiddeld een 8,5 op de schaal van 10 punten! Je kunt in het hotel genieten van de wellnessfaciliteiten. De faciliteiten die gratis te gebruiken zijn tijdens het verblijf in het hotel zijn de ontspanningskamers, de sauna en het Turkse stoombad. Tegen betaling kan je ook gebruik maken van het solarium of kiezen voor een heerlijke hydromassage.

Ligging hotel Opduin

Het hotel ligt in het dorpje De Koog. Wil je naar het strand dan hoef je maar 1 kilometer te lopen. In De Koog zelf zijn overigens nog winkels te vinden, maar ook restaurants en bars waar je van een hapje of een drankje kan genieten.

Etensmogelijkheden in hotel

Het restaurant Wambinge heeft een klassiek Franse keuken. Er worden ook Texelse producten gebruikt en producten welke afhankelijk zijn van het seizoen. Zo is er dus altijd weer wat anders te eten. Wanneer het een mooie dag is dan kan je ook op het terras van het restaurant genieten van je diner.

Hotel Greenside Texel is een uitstekend viersterren hotel aan de kust. Er zijn zo veel redenen om hier te verblijven voor wat voor doel dan ook. Er zijn natuurlijk genoeg hotels op dit wadden eiland maar dit hotel is uniek door de huiselijkheid maar toch de luxe en comfort. Het is gezellig en u zult zich er gelijk thuis voelen. Het Hotel Greenside Texel ademt echt de sfeer van het eiland en serveert en verkoopt bijvoorbeeld zo veel mogelijk producten van het eiland zelf. U kunt hier ultiem genieten, of u nou voor zakelijke redenen komt of dat u naar Hotel Greenside Texel gaat om vakantie te vieren, het is en blijft een ideale plek om te zijn.

De ruimtes

De inrichting in Hotel Greenside Texel is gewoon prachtig. Zoals gezegd, gezellig en knus, maar ook met comfort. De kamers zijn royaal en u kunt genieten van goede faciliteiten op uw kamer. Het is er ruim en u zult er slapen als een roos. Het ligt vlak aan de kust dus u kunt ook genieten van de omgeving rechtstreeks uit uw eigen kamer van Hotel Greenside Texel. De eigen douche, een balkom en draadloos internet geven u reden om de kamer nooit meer uit te komen.
Het restaurant van Hotel Greenside Texel is genaamd wambinge. De ligging is in een woord prachtig. U kunt genieten van het uitzicht aan het water, en het eten is er uitstekend. Op warme dagen kunt u ook buiten eten. Er is een grand cafe en dat is natuurlijk nooit weg voor savonds of gewoon voor een verfrissing. Hotel Greenside Texel heeft het allemaal geregeld tot in de puntjes.

Maar zoals gezegd kunt u ook terecht voor zakelijke redenen. Er zijn ruimtes beschikbaar op Hotel Greenside Texel voor uw bedrijfsuitjes, bedrijfsconferenties en seminars. U zult er goed behandeld worden en de aanwezige faciliteiten zullen u een hoop kopzorgen besparen.

De koog

Het hotel ligt vlak naast de enige badplaats van het wadden eiland Texel de koog. U kunt dus vanuit Hotel Greenside Texel zonder lang te reizen genieten van een heerlijke zonvakantie. De stranden zijn heerlijk en vooral in de zomer kunt u hiervan genieten. Maar als u van uitwaaien houdt aan het strand in het najaar dan is Hotel Greenside Texel ook een goede locatie om vakantie te vieren. Het dorp de koog zelf heeft ook genoeg faciliteiten zoals barretjes en restaurantjes en winkeltjes. Er is dus genoeg te doen om u niet te vervelen bij Hotel Greenside Texel. Maar vanzelfsprekend blijft het hier niet bij, er wacht u een heel eiland om ontdekt te worden.