• Hotel Kogerstaete Texel
  • Adres: Dorpsstraat 230
  • Plaats: De Koog
  • Aantal Kamers: 19

Een familiehotel gerund door de familie. Dit levert meer gezelligheid op en geef een minder commerciële tint aan het geheel. Sommige kamers hebben zelfs wellnessfaciliteiten zoals bijvoorbeeld een spabad, een sauna of een infraroodcabine. Kortom. Alle luxe die je kan wensen is te krijgen wanneer je op tijd boeken!

Ligging hotel Kogerstaete

Het hotel Kogerstaete Texel ligt ideaal voor de vakantiegangers. Je bent namelijk op een afstand van 5 minuutjes lopen van het Nationaal Park Duin van Texel verwijdert. Je staat ook binnen een mum van tijd op het strand, want nog binnen een kilometer lopen sta je op het strand. Qua ligging is het hotel Kogerstaete Texel dus perfect.

Beste hotel van Texel volgens bezoekers

Dit hotel staat bekend, met een fantastische score van maar liefst 9 van de maximaal 10 behaalbare punten behoord dit hotel in de top van hotel met de meest tevreden bezoekers wanneer je het hotel Kogerstaete op Texel met prijs v.s. kwaliteit en de sfeer betreft. Het is dus echt een aanrader om te kijken of er wellicht iets voor jou bij zit als je een hotel op Texel wilt boeken!

Heerlijk ontbijten

Je kunt op Texel heerlijk ontbijten. Zo kan je versgebakken brood en croissants eten. Natuurlijk staat er ook vers fruit voor je klaar en kan je van nog meer heerlijkheden genieten in de fijne ontbijtruimte waar je in de ochtend heerlijk van het begin van een nieuwe dag op Texel kan genieten van een ontbijtje.