• Hotel Tatenhove
  • Adres: Bosrandweg 202
  • Plaats: De Koog
  • Aantal Kamers: 43

Het hotel Tatenhove op Texel is een mooi hotel waar je prima kan overnachten tijdens je vakantie op Texel. Het hotel heeft zelf een wellnesscentrum waar je tegen betaling gebruik van de sauna of hot tub. De kamers in het hotel zijn, afhankelijk van het type, uitgerust met douche of bad.

Ligging hotel Tatenhove

Het hotel Tatenhove ligt nabij het strand. Kenmerkend is de rustige omgeving waar je ook kan genieten van de natuur. Zo ligt het Nationaal Park Duinen van Texel dichtbij. Met 400 meter lopen ben je er namelijk al.

Wanneer je naar De Koog wilt hoef je maar 5 minuutjes te lopen. Hier zijn meerdere restaurants te vinden, je bent dus niet verplicht om in het hotel te dineren.

Daarnaast zijn er ook nog winkels en bars te vinden, zo kan je nog wat kopen of drinken in De Koog zelf.

Etensmogelijkheden in hotel

Het hotel heeft een eigen restaurant. Je kunt echter ook in De Koog uit eten gaan. Bezoekers zijn echter goed te spreken over het hotel en de etensmogelijkheden, dus we hopen dat je ook van het eten goed kan genieten. Je kunt in het hotel in de lounge gaan zitten of de eetkamer met een glazen veranda. Door de glazen veranda kan je tijdens het eten genieten van een fantastisch uitzicht.