• Hotel Tesselhof
  • Adres: Kaapstraat 39
  • Plaats: De Koog
  • Aantal Kamers: 48

Hotel Tesselhof ligt in het centrum van De Koog, maar tegelijkertijd ook maar 650 meter van de duinen en het strand vandaan. Zo zit je middenin de gezelligheid en kan je lopend naar het strand gaan. Dit mooie hotel is een van de grotere hotels op Texel. Je kunt hier dus vaak ook nog op het laatste moment terecht. Met in totaal 48 kamers kan je kiezen tussen verschillende kamertypes.

Ligging hotel Tesselhof

Het hotel Tesselhof ligt zoals eerder gezegd in het centrum van De Koog. Wanneer je hier je vakantie door brengt is het Ecomare zeker een aanrader om te bezoeken. Je kunt bij het hotel ook fietsen huren. Zo kan je het eiland verkennen en verder kijken dan alleen het strand, de duinen en De Koog zelf.

Etensmogelijkheden in hotel

Je kunt in het hotel heerlijk genieten van een lekker ontbijt. Elke ochtend kan je vers fruit nuttigen, maar je kunt ook vers brood en croissants eten. Eet je liever muesli met yoghurt als ontbijt dan is dat ook mogelijk. Het is overigens ook mogelijk om een lunchpakketje te bestellen. Dan kan je het eiland verkennen en bijvoorbeeld in de duinen of op het strand een heerlijke lunch nuttigen.