• Hotel Texel
  • Adres: Postweg 134
  • Plaats: De Cocksdorp
  • Aantal Kamers: 21

Gelegen op het gastvrije Texel is ook het Hotel Texel gelegen. In dit leuke hotel kan je genieten, ook met slechter weer. Zo is er een zwembad in het hotel wanneer het weer tegenvalt. Op heerlijk tot rust komen in de sauna.

Ligging hotel Koogerand

Het hotel is gelegen in De Cocksdorp. Je kunt vanuit hier het eiland prima verkennen. Het hotel zelf verhuurt ook fietsen en brommers. De omgeving trekt veel mensen aan, door de natuur is het genieten tijdens een fietstocht in de nabije omgeving van het hotel Texel.

Mobiliteit op Texel

Wil je het eiland verkennen? Dan kan je bij het hotel een fiets reserveren. Ook kan je een brommer, tandem of elektrische fiets lenen. Mocht je dus geen zin hebben om te trappen of is je lichamelijke gesteldheid afgenomen dan kan je altijd voor een andere optie kiezen om het eiland te verkennen en te genieten van haar natuur en pracht.

Etensmogelijkheden in hotel

Dit hotel maakt haar eigen ontbijt klaar. Zo kan je altijd verse producten eten uit de eigen tuin. Vers, maar ook duurzaam en biologisch. Je kunt naast het ontbijt ook een hapje en drankje bij de bar van het hotel nuttigen of dineren in het restaurant of terras bij het hotel.