• Strandhotel Noordzee
  • Adres: Badweg 200
  • Plaats: De Koog
  • Aantal Kamers: 12

Wil je een vakantie direct aan het strand vieren, maar wel genieten van de luxe in een hotel? Dan is het Strandhotel Noordzee op Texel zeker een aanrader. Eerdere bezoekers aan het hotel waren zeer positief in hun beoordeling over hun verblijf bij dit hotel. Gemiddeld kreeg het hotel een 8,8 op de schaal van 10 punten. Met deze uitstekende score weet je bij het boeken sowieso dat de eerdere bezoekers zeer tevreden waren over het hotel.

Ligging strandhotel Noordzee

Het hotel Noordzee ligt bij het hotel, daarom word het ook wel een strandhotel genoemd. Je bent in het hotel een kleine halve kilometer van De Koog verwijdert. Mocht je tijdens je verblijf in het hotel deze plaats op Texel met een bezoek vereren dan kan je dit zelfs lopend doen.

Het strandhotel

Elke kamer heeft een eigen balkon met uitzicht over de zee en de duinen. Je kunt alleen al door het uitzicht tot rust komen. Zeker wanneer er een lekker zonnetje schijnt is het aangenaam om even op het balkon te zitten. Je kunt ook gebruik maken van de saunafaciliteiten in het hotel zelf. Het hotel beschikt gewoon over een gratis draadloze verbinding waarmee je in heel het hotel gebruik van kan maken.

Etensmogelijkheden in hotel

Je kunt overigens ook heerlijk eten in het hotel. Met een op vis gericht restaurant kan je op het eiland de zee pas echt goed ervaren. Mocht je geen liefhebber zijn van vis dan kan je ook nog voor vlees of andere gerechten kiezen.

Met een heerlijk uitzicht op de duinen kan je genieten van je ontbijt. Je kunt elke ochtend in het hotel ontbijten. Mocht je een lunchpakketje mee willen nemen dan is dat op verzoek over het algemeen ook wel mogelijk.