vakantiehuis de texelse mientDe Texelse Mient I is een vakantiehuis waar je prima heen kunt gaan om lekker te ontspannen en genieten van alle rust en de mooie natuur. En het vakantiehuis is geschikt voor vier personen.

Bungalowpark

Vakantiehuis De Texelse Mient I is gelegen in een bungalowpark op Texel. Het is een vrijstaand vakantiehuis en er zijn prachtige natuurgebieden op loop- en fietsafstand van het huisje vandaan. Op het bungalowpark vind je daarbij de nodige voorzieningen, zoals winkels, een receptie, speelmogelijkheden en een zwembad. Ook is er een pannenkoekenboerderij, waar je natuurlijk heel goed een keer heen kunt gaan met de kinderen.

Het vakantiehuis zelf

Vakantiehuis De Texelse Mient I is een vakantiehuis geschikt voor vier personen. Er zijn twee slaapkamers aanwezig. Op één van de slaapkamers vind je een televisie. Op de ander zijn twee eenpersoonsbedden te vinden. Bij aankomst zijn de bedden al voor je opgemaakt. Er is een open keuken die is voorzien van alle gemakken en in de woonkamer kun je relaxt zitten. De badkamer is voorzien van een bad. In het vakantiehuisje zijn huisdieren toegestaan.

Buiten het bungalowpark

Wil je tijdens je vakantie niet alleen in het bungalowpark zitten? Dan kun je er ook gemakkelijk op uit trekken. In de directe omgeving vind je een bos en het duingebied en het duurt niet lang tot je op het strand bent. Eventueel kun je ook een fiets huren en op deze manier de omgeving verkennen. Er zijn in de buurt veel mooie fietstochten te maken. Ook kun je natuurlijk altijd een stukje wandelen.

Wat kun je verder nog doen op Texel?

Texel is een eiland waar je erg veel kunt doen tijdens je vakantie. Zo kun je bijvoorbeeld actief bezig zijn op en in het water. Ga bijvoorbeeld brandingkajakken. Je gaat dan de zee op in een kajak, dus je moet wel van spanning en actie houden. Ook kun je een duikcursus volgen, of misschien wil je heerlijk surfen. Op Texel vind je tevens een aantal zeer bijzondere musea. Zo heb je bijvoorbeeld het oorlogsmuseum en het schipbreuk- en juttersmuseum. Met de kinderen kun je natuurlijk altijd een dagje naar Ecomare. Hier kun je alles leren over de flora en fauna van Texel. Er is ook een aquarium en een zeehondenopvang. Niet alleen kinderen, maar ook volwassenen kunnen zich hier prima vermaken. En natuurlijk kun je ook lekker een dag relaxen, bijvoorbeeld op een terrasje. En je kunt ook heel goed uit eten gaan op Texel want er zijn meerdere restaurants die zeer de moeite waard zijn.