vakantiehuis het dennenappeltjeVakantiehuis Het Denneappeltje is een appartement dat je kunt boeken voor een heerlijke ontspannende vakantie op Texel. Het is te vinden midden in de natuur, op fietsafstand van het strand vandaan. Genieten kan hier heel erg goed.

Centraal gelegen

Vakantiehuis Het Dennenappeltje is erg centraal gelegen. Het ligt vlakbij de duinen en aan de rand van het bos. Het strand is slechts een paar minuten fietsen van het vakantiehuis vandaan en je kunt heel gemakkelijk in de badplaats De Koog komen. Ook Ecomare zit op fietsafstand van dit vakantiehuis. Alles zit dus dichtbij en hierdoor weet je zeker dat je een geweldige tijd kunt hebben tijdens je vakantie.

Appartement

Vakantiehuis Het Denneappeltje is een appartement dat is te vinden op de begane grond van een mooi gebouw. Er zijn vier slaapkamers aanwezig en je kunt hier met maximaal zes mensen terecht. In het appartement heb je veel natuurlijk licht en de woonkamer en keuken zijn met elkaar verbonden door middel van schuifdeuren. Er zijn twee badkamers aanwezig, zodat je eigenlijk nooit lang hoeft te wachten op je beurt wanneer je gebruik wilt maken van een badkamer. Je hebt bij het vakantiehuis ook een privéterras, gelegen op de zonkant.

Faciliteiten van hotel

Als je Vakantiehuis Het Denneappeltje boekt, dan mag je gebruik maken van alle faciliteiten die het nabijgelegen hotel te bieden heeft. Je kunt hier bij de receptie ook altijd terecht voor vragen, bijvoorbeeld over de omgeving.

Fietsen huren

Het is mogelijk om bij je appartement fietsen te huren, zodat je de omgeving goed kunt verkennen. Er zijn talloze fietsroutes op Texel en veel bekende bezienswaardigheden van het eiland zijn op fietsafstand van vakantiehuis Het Denneappeltje vandaan.

Wat ga je doen?

Op Texel zijn de mogelijkheden eindeloos. Je kunt zoals gezegd prachtige fietstochten maken. Ook is het de moeite waard om naar het strand te gaan. Maak bijvoorbeeld een strandwandeling of ga lekker liggen zonnebaden op mooie dagen. Het is ook erg leuk om te gaan wadlopen, zorg er wel voor dat je dit van tevoren reserveert. Een echte aanrader zijn ook de verschillende plaatsen op Texel. Zo heb je de badplaats De Koog met veel toeristische winkeltjes en goede eetgelegenheden. Waar je zeker eens heen moet gaan is Ecomare. Dit is een opvangcentrum voor zeehonden en vogels en er is ook een groot informatiecentrum aanwezig. Ecomare is geschikt voor alle leeftijden en biedt alles voor een leuke dag uit.