vakantiehuis het landhuisjeTexel is een ideaal Waddeneiland waar je even weg kunt gaan om heerlijk te ontspannen. Wil je vooral even de natuur in? Dan kun je goed terecht in Vakantiehuis Het Landhuisje. Boek dus nu een verblijf in dit bijzondere vakantiehuis.

Directe natuur in de omgeving

Natuurliefhebbers zullen zich erg vermaken tijdens een verblijf in Vakantiehuis Het Landhuisje. In de buurt heb je schitterende bossen en je kunt ook naar de prachtige dijk bij de Waddenzee gaan. Je kunt er ook voor kiezen om een fiets te huren en er lekker op uit te gaan. Zo kun je pas echt één worden met de schitterende natuur op Texel.

Vakantiehuis Het Landhuisje

Vakantiehuis Het Landhuisje is een bungalow die onlangs is gerestaureerd. Er is ruimte voor vier personen om te verblijven in het vakantiehuis en er zijn drie slaapkamers aanwezig. Eén van deze slaapkamers kan worden gebruikt als opslagruimte, maar er kan bijvoorbeeld ook een kinderbedje in worden gezet. Er is een ruime woonkamer aanwezig en in de keuken vind je alles wat je nodig hebt om een heerlijke maaltijd te kunnen bereiken. Er is een apart toilet en een badkamer met douche in het vakantiehuisje aanwezig. In het vakantiehuis mag niet worden gerookt.

Tuin

Rondom vakantiehuis Het Landhuisje is een groot gazon en tevens is er een terras, zodat je op zonnige dagen ook prima buiten kunt zitten. De kinderen kunnen zich vermaken in het gras of met de schapen die niet heel ver van het vakantiehuis vandaan te vinden zijn.

Leuke activiteiten

Texel is een eiland waar je ontzettend veel leuke activiteiten kunt hebben. Wil je sportief bezig zijn? Dan kun je bijvoorbeeld gaan wadlopen. Hier moet je vaak wel van tevoren voor reserveren, maar het is een ervaring die je niet mag missen. Je kunt ook een cursus kitesurfen volgen, of juist het water opgaan met bijvoorbeeld een zeilboot of surfboard.

Wat kun je nog meer doen op Texel?

Ben je niet zo sportief ingesteld, dan is er natuurlijk nog veel meer te ondernemen op dit bijzondere Waddeneiland. Met de kinderen kun je bijvoorbeeld een dagje naar Ecomare, waar je een zeeaquarium vindt. Er is ook een vogelopvangen en een zeehondenopvang en je kunt er alles te weten komen over de Waddeneilanden en de natuur. Je kunt ook naar de plaats Den Burg gaan. Hier vind je 64 verschillende rijksmonumenten. Ook kun je er lekker winkelen of met mooi weer een terrasje pakken.