vakantiehuis het bronzen beeldBen je op zoek naar een leuke villa op Texel waar je met vrienden of familie volledig tot rust kunt komen? Dan is Vakantiehuis Villa Het Bronzen Beeld I wellicht een goede optie. Dit is gelegen in een villapark en vlakbij de zee te vinden.

Villapark

Vakantiehuis Villa Het Bronzen Beeld I vind je in een villapark. Dit betekent echter niet dat je geen privacy en rust hebt. Het is namelijk maar een kleinschalig villapark en je hebt dus geen last van pottenkijkers. Ook leuk is dat het villapark op loopafstand van het strand te vinden is en dat je dus in een mum van tijd kunt genieten van de zon of een mooie strandwandeling kunt maken.

 Vakantiehuis Villa het Bronzen Beeld I

Wanneer je op vakantie gaat, mag je best een stukje luxe ervaren. En dat kan prima in Vakantiehuis Villa Het Bronzen Beeld I. Hier heb je drie slaapkamers met ruimte voor twee personen in elke slaapkamer. Ook zijn er twee badkamers, waarvan eentje op de begane grond is te vinden. De badkamers zijn voorzien van een ruime douche. Ook is er in het vakantiehuis een zonnebank aanwezig. De keuken is voorzien van afwasmachine, gasfornuis, koelkast en voldoende opbergruimte. In de woonkamer is een ruime om heerlijk relaxen en er is tevens een open haard.

Terras

Bij Vakantiehuis Villa Het Bronzen Beeld I heb je maar liefst twee terrassen en op beide terrassen kun je in alle rust zitten en genieten van je vakantie. Eén van de terrassen is gelegen op het zuiden, dus je kunt zelf bepalen of je de zon of juist de schaduw opzoekt. Voor de kinderen zijn er in de buurt wat leuke speeltoestellen te vinden.

Kortingen

Wanneer je een verblijf boekt bij Vakantiehuis Villa Het Bronzen Beeld I, dan kun je profiteren van leuke kortingen. Dit geldt bijvoorbeeld voor het zwemparadijs dat vlakbij het vakantiepark is te vinden, maar ook voor een golfbaan waar je zo’n 25 procent korting kunt krijgen.

Wat doen op Texel?

Texel heeft voor iedereen wel wat te bieden. Liefhebbers van het strand en water kunnen lekker naar de duinen en het strand gaan om te genieten. Voor de natuurliefhebbers zijn er prachtige fiets- en wandeltochten die je kunt maken. Ook zijn er meerdere dorpjes op het eiland waar je kunt winkelen of ontspannen. Er zijn meerdere musea aanwezig en ook is er Ecomare, een opvangcentrum voor zeehonden. Waaghalzen kunnen skydiven of parachutespringen en Texel op een hele andere manier bekijken.