vakantiehuis het bronzen beeld tweeVakantiehuis Villa Het Bronzen Beeld II is te vinden in een villapark. Het vakantiehuis biedt de nodige luxe en is in de buurt van prachtige natuur te vinden. Je kunt hier rust en privacy ervaren. De ideale plek dus voor een vakantie.

Villapark bij het strand

Het villapark waar Vakantiehuis Villa Het Bronzen Beeld II te vinden is, is op loopafstand van het strand vandaan. Ook de duinen zijn op loopafstand van het vakantiehuis vandaan en hier kun je schitterende wandelingen door de natuur maken.

Indeling van het huisje

Vakantiehuis Villa Het Bronzen Beeld II is een ruime villa waar zes mensen terecht kunnen. Er zijn drie ruime slaapkamers en op elke kamer kunnen twee mensen slapen. Ook zijn er maar liefst twee badkamers aanwezig, zodat je nooit lang op je beurt hoeft te wachten. Eén slaapkamer en badkamer zijn op de begane grond van de villa te vinden. Hier heb je ook de keuken en woonkamer. Er is een vloerverwarming aanwezig en in de winter kun je de open haard aanzetten. In de keuken zijn alle gemakken aanwezig, zodat je heerlijke maaltijden kunt bereiden. Het vakantiehuis beschikt daarbij over twee terrassen, waarvan eentje is gelegen op het zuiden. In de zomermaanden kun je hier heerlijk buiten zitten in de zon. Ook zijn er een paar speeltoestellen vlakbij de villa, zodat ook de kinderen zich kunnen vermaken tijdens de vakantie.

Zwemparadijs

Vlakbij Vakantiehuis Villa Het Bronzen Beeld II is een zwemparadijs te vinden. Dit is zwemparadijs Calluna en wanneer je in het vakantiehuis verblijft kun je hier korting voor krijgen. Het zwembad is een leuke uitstap voor zowel jong als oud.

De natuur

In de omgeving van Vakantiehuis Villa het Bronzen Beeld II heb je talloze mogelijkheden om de natuur in te gaan. Je kunt wandelen of fietsen en je zult al snel ontdekken hoe divers de omgeving werkelijk is.

Wat kun je verder nog doen?

Het dorp de Koog is op loopafstand van Vakantiehuis Villa het Bronzen Beeld II vandaan. Bekijk hier de architectuur of geniet lekker op één van de terrasjes in de zon. Er zijn ook een aantal winkels die er moeite waard zijn om eens te bekijken. Op het strand zijn er talloze leuke activiteiten. Voor kinderen kunnen er speurtochten worden georganiseerd en zelf kun je bijvoorbeeld meedoen aan een cursus duiken. Even ontspannen? Ga dan lekker naar de beautysalon en ervaar het echte vakantiegevoel. Op Texel heb je daarbij ook geregeld leuke evenementen en festivals. Wanneer je in de juiste periode op het eiland zit, kun je ook deelnemen aan deze gezellige feesten. Hierover kun je altijd informeren bij de VVV.