Vakantiehuis Wit Zand biedt de toeristen de mogelijkheid om volledig tot rust te komen. De vrijstaande bungalow ligt namelijk dichtbij het strand en de prachtige natuur van Texel.

Nationaal park Texel

Vakantiehuis Wit Zand ligt vlakbij Nationaal Park Texel. Je hebt dus direct prachtige natuur in de buurt van je vakantiebestemming, zodat je schitterende wandelingen en fietstochten kunt maken. Ook weet je zeker dat je in een rustige omgeving zit, waar je dus echt lekker kunt ontspannen.

Vakantiehuis Wit Zand

Vakantiehuis Wit Zand is een vrijstaande bungalow waar minstens vijf mensen kunnen verblijven. Er zijn drie slaapkamers aanwezig. In één slaapkamer is een tweepersoonsbed, in de andere vind je een stapelbed en in de laatste slaapkamer is een eenpersoonsbed. In de woonkamer is een relaxte zithoek en de keuken is voorzien van de nodige gemakken. Buiten is er een overdekt terras, maar als je in de zon wilt zitten, dan is die mogelijkheid ook aanwezig. Huisdieren zijn toegestaan in dit vakantiehuis. Je moet dit wel van tevoren even aangeven.

Dichtbij het strand

Bij Vakantiehuis Wit Zand zit je vlakbij het strand. Dit is namelijk ongeveer tien minuten lopen. Je kunt hier mooie strandwandelingen maken of eventueel leuke watersportactiviteiten doen. Zo worden er bijvoorbeeld cursussen gegeven in het zeilen, duiken of kitesurfen. Voor kinderen worden er ook vaak activiteiten geregeld.

Dorpjes

De dorpen De Koog en Den Burg zijn op fietsafstand van Vakantiehuis Wit Zand vandaan. Je kunt hier gemakkelijk heen, bijvoorbeeld om te winkelen, een terras te pakken of de architectuur bekijken.

Andere leuke dingen

Texel is een geweldig eiland, waar je je geen moment hoeft te vervelen. Zoek je echte spanning? Dan kun je bijvoorbeeld gaan skydiven. Dit is een ervaring die je zeker eens moet meemaken. Reserveren hiervoor is overigens wel verplicht. Is dat toch iets te hoog en spannend? Dan kun je ook kiezen voor de vele musea op Texel, zoals het Oorlogsmuseum. Of reserveer een tocht om te gaan wadlopen. Een bijzondere manier om de natuur te zien. Ook hiervoor moet je doorgaans van tevoren reserveren. Wat ook erg leuk is, is Ecomare. Hier kun je heen met de kinderen, want er is een zeeaquarium en een opvang voor zeehonden en vogels. Kinderen zullen de tijd van hun leven hebben hier. Je kunt met de kinderen overigens ook naar Kinder Speelparardijs de Cocksdorp Texel. Dit is een grote speeltuin waar kinderen lekker kunnen klimmen, klauteren en spelen.