Texel is een heerlijk eiland waar u altijd al op gewacht hebt. Mensen gaan vaak naar verre landen en onbekende oorden om te genieten van hun vrije tijd. En gelijk hebben ze want genieten doe je ergens anders. Maar soms is een plek daarvoor dichter bij dan je ooit hebt gedacht. Zo is Texel een van die plekken waar je kunt genieten en het is een eiland dat nog steeds spreekt. De veelzijdigheid kun je er vinden en zelfs de zon in de zomer. Waarom nog vliegreizen ondernemen als het plezier van een geslaagde vakantie bij wijze van spreken om de hoek ligt. U kunt heerlijk in Texel verblijven en daar zijn vele manieren voor. Een van die manieren is in een bungalow Texel. Het grote voordeel daarvan is dat je gewoon je eigen huiselijkheid meeneemt op een andere plek. In een hotel moet je je toch maar aanpassen aan en in een camping voel je je misschien wat ongemakkelijk, een bungalow Texel is dan zeer geschikt. Voor een goede prijs kunt u hier een fijne vakantie genieten op een mooi eiland dat niet zo ver weg is. We hopen dat u geniet van dit prachtige eiland want u zult verliefd worden, zoals velen voor u.

Een eiland om verliefd op te worden

Zoals velen voor u zijn mensen gek geworden op het eiland. Het eiland heeft zulk een charme met haar natuur, folklore, flora en fauna dat het u ook zeker bij blijft. Velen keren weer terug na een bezoek aan Texel omdat ze er zo van genoten. Sommigen zelfs wel enkele keren per jaar omdat het een unieke plek is om gewoon totaal tot rust te komen. De natuur nodigt uit tot een heerlijk avontuur waarin u op plekken van rust komt die u bij zullen blijven. De natuur is heel erg mooi en fijn om in te wandelen. Vanuit uw bungalow Texel kunt u te voet vele plaatsen bezoeken, maar u kunt ook de fiets gebruiken voor dit doel. In het midden van het eiland ligt een plateau die is gevormd door de ijstijd waar vandaan u het hele eiland kunt zien. Alle gehuchten en dorpen zullen hier vandaan zichtbaar zijn. Het platteland op zich is natuurlijk ook de moeite waard om te bewandelen vanuit uw bungalow Texel en u kunt op het hele eiland perfect vogel spotten. Oftewel, voor als u echt voor de rust komt. U kunt ook het eiland verkennen te paard en zo het een sportieve wending te geven.

In de zomer zijn de stranden ook heel fijn om te bezoeken uit uw bungalow Texel. Het zijn een van de breedste stranden van Europa. U kunt hier heerlijk genieten van de frisse noordzee. U kunt natuurlijk ook als u op vakantie bent in een bungalow Texel gaan wadlopen, dat is een zeer populaire activiteit.

Uitgaan

Omdat u in een bungalow Texel vaak centraal bij een kern zit kunt u de avonden gebruiken om heerlijk een hapje te eten of te drinken. Er zijn in de stadjes genoeg plekken om dit te doen. De restaurantjes zijn heel aardig en u kunt er zeer goed eten. Veel plaatsen houden ook rekening met toeristen in een bungalow Texel dus u zult goed verzorgd worden op deze plaatsen. Een avondje uit op dit prachtige eiland is na een dag wandelen en wellicht uitgeput zijn zeker wel waard.

Op vakantie

Als u overtuigd bent van de waarde van een vakantie in een bungalow Texel dan kunt u hier een goede overeenkomst vinden om een goede vakantie te boeken. U hebt al gauw een mooie deal te pakken en u vindt vast wel iets wat in uw prijsklasse past. We hopen dat u een fijn verblijft hebt.

Landal Sluftervallei

De Sluftervallei ligt midden in de duinen. Het vakantie gevoel zal dus overheersen wanneer je de vakantie hier doorbrengt. Met goed weer kan je de kuststrook van Nederland trouwens nog wel zien, maar je bent dus even afgezonderd van het drukke werkleven. Eindelijk is het zover om tot jezelf te komen in een Texel bungalow op het Landal Sluftervallei park. Hier zijn meerdere bungalows, wat de voordelen met zich meebrengt. Omdat het groter is zijn er ook voorzieningen als een zwembad, een restaurant en sauna op het park aanwezig. Met een Texel bungalow op het Landal Sluftervallei park heb je dus alle ingrediënten voor een relaxte en fijne vakantie waar je weer helemaal tot rust kan komen. Je hoeft dus niet aan allerlei dingen te denken wanneer je hier geen zin in hebt, want je kunt bijvoorbeeld ervoor kiezen om niet te gaan koken, maar eens lekker in het restaurant te gaan eten. Zo krijg je dus echt het vakantie gevoel en hoef je niet je eigen potje meer klaar te maken, maar kan je genieten van wat je word voorgeschoteld in het restaurant.

Vrijstaand of twee onder een kap?

Op het Texel bungalow park Landal Sluftervallei kan je er voor kiezen om een vrijstaande bungalow te huren of een twee onder een kapper. De vrijstaande bungalows hebben 4 kamers waarvan 3 slaapkamer zijn. Hier kunnen maximaal 6 mensen in overnachten. Je kunt overigens, wanneer je met een grotere groep bent, ook speciaal een boeking doen, zodat je bijvoorbeeld bij elkaar komt te zitten wanneer je een texel bungalow reserveert. Wat ook mogelijk is om 2 twee onder een kappers te reserveren, dan kan je dus met twee maal vier personen in de bungalows en zit je alsnog dicht bij elkaar zodat je gezellig samen de vakantie door kan brengen. Ideaal voor een groter gezin om een stel vrienden of vriendinnen. Zo zit je dus dicht bij elkaar, kan je gezellig samen eten en kan je er samen een gezellige vakantie ervan maken op het mooie eiland Texel.

De Slufter

Het mooie texelse bungalow park Sluftervallei heeft niet voor niets de naam Slufter in haar naam zitten. Dit komt omdat dit park onder anderen grenst aan het natuurgebied De Slufter. Ben je dus een liefhebber van de natuur dan is het echt een aanrader om hier je vakantie door te brengen. De natuur binnen handbereik waar je tijdens je vakantie zeker een aantal mooie plaatjes kunt schieten en je hebt ook nog eens de zee en strand om te genieten van de rust en om eens lekker in het zonnetje bij te komen van het drukke leven. De Slufter is de ideale plek op het eiland om eens vogels te gaan spotten, want die zijn hier in overmate aanwezig. Echt een mooi natuurgebied wat het eiland kent en zeker een aanrader wanneer je in het Texel bungalow park van Landal zit, want deze grenst gewoon aan dit mooie plekje op dit eiland. Een echte natuurliefhebber kan zijn vakantie dus heeft goed op deze plek doorbrengen, want je hebt gegarandeerd een fijne vakantie waarbij je veel en uitgebreid van de natuur mag en kan genieten.

Minder validen

Het mooie is ook dat minder validen het natuurgebied De Slufter ook kunnen betreden. Daarnaast houdt Landal hier ook rekening mee wanneer je een Texel bungalow boekt op dit park, want dan krijg je een aangepaste bungalow. Hierbij is het wel belangrijk spoedig een boeking te doen, want anders zou je er wellicht niet meer terecht kunnen. Het is dus heel erg fijn dat ze hier rekening mee houden, zodat hier iedereen een fijne vakantie kan vieren, ook als men op sommige vlakken niet tot dingen is. Het mooie is ook dat in het natuurgebied De Slufter aangepaste routes zijn welke je ook met een rolstoel of kinderwagen rond kan rijden. Het uitkijkpunt kunnen zij echter niet bereiken, tenzij ze hulp krijgen, want de weg hiernaartoe is stijl. Een kinderwagen zou dus nog wel kunnen, maar een volwassen persoon naar boven duwen gaat minder gemakkelijk. Het is dus echt fijn om te zien dat er ook met de minder validen in dit natuurgebied rekening is gehouden en ook met de Texelse bungalows op het park Landal Sluftervallei waarbij je dus aangepaste bungalows kan reserveren. Zo kan iedereen een fijne en op maat gemaakte vakantie boeken, beleven en ervaren!