Er zijn duizend en een manieren om een vakantie op het Waddeneiland Texel door te brengen, maar er is er toch wel een die misschien wel uitblinkt. Het grootste vakantiepark van het eiland heet de Krim Texel. U zult daar vinden wat precies bij u past. Het is niet enkel een bungalow park of alleen maar een camping. Nee, de Krim Texel heeft juist een groter aanbod. Wat bij u past dat zullen ze ongetwijfeld hebben. Dus als u al zeker weet dat u op Texel een vakantie wilt vieren, dan komt u bijna niet onder Krim Texel uit. Hebt u het liefst een hotel, dat zult u daar vinden, hebt u het liefst toch een bungalow, Krim Texel zal u niet teleurstellen. We zullen het even voor u op een rijtje proberen te zetten. Maar we wensen u al een fijn verblijf toe op het mooie Waddeneiland.

Wat is er mogelijk?

Zoals gezegd is er alles aanwezig wat bij u past. De locatie is bovendien al heel mooi, het ligt namelijk vlakbij de vuurtoren, en dat is natuurlijk een hot spot op het Waddeneiland texel. De Krim Texel geeft u dus een geweldig mooie plek om vakantie te vieren. Maar even naar de mogelijkheden. Wilt u het liefst in een hotel verblijven. Er is een heel hotel de Krim Texel voor u beschikbaar, maar er zijn ook hotelchalets aanwezig mocht dat beter bij u passen. Ook op het terrein van Krim Texel is er een kampeerterrein te vinden. Houdt u dus van kamperen, dan is dit ook uw ding. Tot slot zijn er nog vakantiehuizen. Dit is natuurlijk huiselijk, en u houdt uw eigen zelfstandigheid. Er is dus voor ieder wat wils. We hopen dat u vindt wat bij u past.

Voor jong en oud

Voor elke doelgroep is er wat te vinden. Er wordt rekening gehouden met minder valide mensen, maar als u een bedrijfsuitje hebt dan is er ook heel erg veel mogelijkheden. Ook als u naar de Krim Texel gaat met een gezin dan kunt u familie vakantiehuizen vinden. Het park is natuurlijk kindvriendelijk. Natuurlijk is texel ook voor jong en oud, en een verblijf daar is natuurlijk plezier voor iedereen!