vakantiehuis in t zandWanneer je op zoek bent naar een ideaal vakantiehuisje in de duinen van Vlieland dan is deze vakantiebungalow wellicht iets wat je aan zal spreken. Deze bungalow ligt namelijk in de duinen van Vlieland en het is een ideale plek om te genieten van de rust en ruimte. Ook omdat deze accommodatie vrijstaande vakantiewoning betreft. Bij het vakantiehuis in ’t Zand is een ruim terras gecreëerd en er is voldoende meubilair aanwezig om van het terras gebruik te maken.

Het huisje

Het huisje kan een maximale bezetting van 9 personen aan. Er zijn in totaal 4 slaapkamers in de bungalow te vinden, waarvan 3 voorzien zijn van wastafel. Tevens zijn er 2 badkamers aanwezig, waarvan een voorzien is van een ligbad. Zo kan je na een inspannende wandeling door de duinen of over het strand heerlijk tot rust komen door te badderen.

Het leefgedeelte

Wat je als eerste op zal vallen dat is de zeer ruime hoekbank. Met een maximale bezetting van 9 personen moet er natuurlijk voldoende ruimte zijn om te zitten. De zithoek maakt het dan ook mogelijk om in de avond, heerlijk zittend rondom de open haard, de gezelligheid in het vakantiehuis in ’t Zand te brengen.

Er is tevens een nette keuken te vinden, welke van alle gemakken is voorzien. Naast de koelkast en combi-magnetron is er tevens een vaatwasser in de keuken te vinden. De keuken is overigens een open keuken, zodat je tijdens het koken niet van de rest van de groep af bent gesloten.